lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
yeşil yol hariç hepsini izledim çok büyük bir film izleyicisiyim aynı tür den fakat şu anda izlediğim bir filmin adını unuttum hatırlamakta zorlanıyorum aydınlatacak varmı filmde küçük bir sarışın kız ve vin diesel başrolde küçük kız yaratılmış bir kızdır yani o kızı biyokimya dalında ünlüler yaratmış ve vindiesel bu kızla tanışıyo yanlış hatırlamıyosam savaş vardı ve savaştan kaçarken vindiesel kıza sahip oluyo ve çocukları oluyo ki onu korumak uğruna ölüyo bir süre sonra vücudunu metalden yeniden(yarı metal) canlandırıyolar ve kızı olduğunu öğreniyo kız da meğer oyunun bi parçası şöyle anlatıyım olay şuymuş konak bi ruh varmış ve o ruh yaşayabilmek için ana kız durumuyla sürekli üreyerek neslini devam ettiyomuş bu vindieselde kızının karısı olduğunu anlar(ne kadar 12 yaşında karıysa da :p) bu filmi (ne kadar çok hatam olsada) bulabilcek varmı hatırlayan
Babil M.S. olabilir mi?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Öneri Verirsem Hepsinin Sonundan Spoiler Veririm Razımısın :p

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cok guzel bir film hatta bana gore en iyi film
1- the maze runner
2- Yuzuklerin efendisi
3- Hobbit
4- uyumsuzlar
5- Son hava büküçü (belki bilim kurgu deil amacok guzel )

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Cok guzel bir film hatta bana gore en iyi film
1- the maze runner
2- Yuzuklerin efendisi
3- Hobbit
4- uyumsuzlar
5- Son hava büküçü (belki bilim kurgu deil amacok guzel )
Bence son hava bükücü güzel değil. Zaten yarım bırakılmış bir film ve Ang'i oynayan çocukta Ang'e pek benzemiyor ve güzel rol yapamıyordu. Yine de zevkler ve renkler tartışılmaz.