DeathLightt
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Harry Potter (My Best)
İnterstaller
Gravity
World War Z
Inception
İnterstaller
Gravity
World War Z
Inception
2.filmi Kuralsız çıktı izlemişsindir büyük ihtimalUyumsuz, tavsiyem izle bi derim.
harry potter dışında hepsini severimHarry Potter (My Best)
İnterstaller
Gravity
World War Z
Inception
Pis muggle (!)2.filmi Kuralsız çıktı izlemişsindir büyük ihtimal
harry potter dışında hepsini severim
Bilim kurgumu bilmem ama Butterfly effect te güzel filmi tavsiyelere eklersin![]()
Büyüsüzcü seniPis muggle (!)
Avada kedavra *ölür*Büyüsüzcü seni![]()
Babil M.S. olabilir mi?yeşil yol hariç hepsini izledim çok büyük bir film izleyicisiyim aynı tür den fakat şu anda izlediğim bir filmin adını unuttum hatırlamakta zorlanıyorum aydınlatacak varmı filmde küçük bir sarışın kız ve vin diesel başrolde küçük kız yaratılmış bir kızdır yani o kızı biyokimya dalında ünlüler yaratmış ve vindiesel bu kızla tanışıyo yanlış hatırlamıyosam savaş vardı ve savaştan kaçarken vindiesel kıza sahip oluyo ve çocukları oluyo ki onu korumak uğruna ölüyo bir süre sonra vücudunu metalden yeniden(yarı metal) canlandırıyolar ve kızı olduğunu öğreniyo kız da meğer oyunun bi parçası şöyle anlatıyım olay şuymuş konak bi ruh varmış ve o ruh yaşayabilmek için ana kız durumuyla sürekli üreyerek neslini devam ettiyomuş bu vindieselde kızının karısı olduğunu anlar(ne kadar 12 yaşında karıysa da) bu filmi (ne kadar çok hatam olsada) bulabilcek varmı hatırlayan
İzledimSocial Network efsanedir.
O zaman the internship. Onu da izlediysen slikon vadisi korsanları.İzledim![]()
Teşekkür ederim silikon vadisi korsanları'nı izlemeyi düşünüyorumO zaman the internship. Onu da izlediysen slikon vadisi korsanları.
Bende Aamir Khan'ın filmlerini severim. Ama aksiyon arayan biriysen bakmana gerek yok.Peekay P.K bence çok hoş bir film aamir khandanda başka bir şey beklenmez
mlsf babil m.s. yi izlemiştimBabil M.S. olabilir mi?
Bence son hava bükücü güzel değil. Zaten yarım bırakılmış bir film ve Ang'i oynayan çocukta Ang'e pek benzemiyor ve güzel rol yapamıyordu. Yine de zevkler ve renkler tartışılmaz.Cok guzel bir film hatta bana gore en iyi film
1- the maze runner
2- Yuzuklerin efendisi
3- Hobbit
4- uyumsuzlar
5- Son hava büküçü (belki bilim kurgu deil amacok guzel )