American Megatrends ?

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bilgisayarda video izlerken bir anda ekran çöktü ve odamın elektrikleri kesildi sonra önüme bi baktım solda üçgeni olan American Megatredns diye bir ekran ! Bilgisayar resmen BİOS ekranına geldi kapattım açtım sonra düzeldi İnternette araştırdım ekranı biosu üreten bir şirketmiş. Bilgisi Olan varmı

Hayret bu ekranı 1 ay öncede gördüğümü hatırlıyom ama unuttum

Kesin Vericeğiniz Cevaplar: Bilgisayarın Elümünati Tarafından ele geçirildi -_-.

Aç bir şekilde gönderdi.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Elektrik Kesilmesinden Sonra Olmuş bir şey Sorun Etme
Ve Dediğin Gibi Bios Amcaların Şeyi Sana Güvenli Modda Başlat Yok Onu Yap Bunu Yap Gibi Şeyler Çıkartıyor İşte O Yüzden Olmuştur Büyük İhtimal Genelde İlk Kurulumlarda Falan Çıkıyor Yada Öyle Böyle Durumlarda :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bende herseferinde çıkıyor sistem detaylarını ve aygıtları gösteriyor önemli değil yani

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aa şimdi hatırladım bu ekran bilgisayar çalışırken fiş ile kapattığım ve tekrar geri soktuğum zamanlardada oluyordu bence önemli değil gibi gözüküyor

Aç bir şekilde gönderdi.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ah be bizim okulda bilgisayar bölümde ABD devleti benim bilgisayarım ele geçirdi diye oraya buraya söylen arkadaş'ta Yanlışlıkla BİOS Menüsüne girdiği ortaya çıktı :yıkıl:.
Merak etme sorun var diye kontrol etmiştir bilgisayarın başka bir şey yok ve o American Megatredns BİOS menüsü O Üçgen'de BIOS Yazılımın Amblemidir.:pof:

Bir Söz vardır Her sakallıyı dede sanma.

Şu arkadaş beni gece gece güldürdü. Allah iyiliğin versin ya :yıkıl:

Son düzenleme:

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
▲AMIBIOS (American Megatrends) genellikle eski sistemlerde bulunan Ana kart markası.
Örneğin Asus ana kartı kullanırsanız açılışta ASUS yazar. Her ana kartın kendine özel bir yapısı vardır. E, elbette de açılışta üreticisinin logosunu verecektir. Ama şu an ki bilgisayarlarda genellikle bilgisayar markasının logosu açılışta çıkıyor. Örneğin Samsung gibi. Ama bu durum genellikle diz üstü bilgisayarlar için geçerli.
Aslında bunun geçerli sebebi ise şu anki çoğu bilgisayarların (Eğer toplama değil ise) birbiri ile uyumlu markalar arasında üretimi olması. Hepsini birleştiren, uyum sağlayan, dış kaplamasını yapan veya monitörünü sağlayan marka genellikle logo olarak konulur. Ayrıca o logoyu her açılışta görmen lazım. ''Hayret bu ekranı 1 ay öncede gördüğümü hatırlıyom ama unuttum'' demişsin. Sanırım 1 aydır bilgisayara geçmiyorsun :D
Özet: American Megatrends bir ekran kartı markasıdır. Bu yüzden de her açılışta (Sistem yeniden başlatıldığında o markanın logosu ekrana gelir.) Billuminati gibi bir durum söz konusu değil yani.
Aslında BIOS markası. Acer, Samsung, Asus gibi şirketlere özel BIOS üretiyordu sanırsam (Eskiden.)▲

Son düzenleme:

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
▲AMIBIOS (American Megatrends) genellikle eski sistemlerde bulunan Ana kart markası.
Örneğin Asus ana kartı kullanırsanız açılışta ASUS yazar. Her ana kartın kendine özel bir yapısı vardır. E, elbette de açılışta üreticisinin logosunu verecektir. Ama şu an ki bilgisayarlarda genellikle bilgisayar markasının logosu açılışta çıkıyor. Örneğin Samsung gibi. Ama bu durum genellikle diz üstü bilgisayarlar için geçerli.
Aslında bunun geçerli sebebi ise şu anki çoğu bilgisayarların (Eğer toplama değil ise) birbiri ile uyumlu markalar arasında üretimi olması. Hepsini birleştiren, uyum sağlayan, dış kaplamasını yapan veya monitörünü sağlayan marka genellikle logo olarak konulur. Ayrıca o logoyu her açılışta görmen lazım. ''Hayret bu ekranı 1 ay öncede gördüğümü hatırlıyom ama unuttum'' demişsin. Sanırım 1 aydır bilgisayara geçmiyorsun :D
Özet: American Megatrends bir ekran kartı markasıdır. Bu yüzden de her açılışta (Sistem yeniden başlatıldığında o markanın logosu ekrana gelir.) Billuminati gibi bir durum söz konusu değil yani.▲

Bildiğim kadarıyla çoğu sistemde anakart değil, bios üreticisi.

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Özet: American Megatrends bir ekran kartı markasıdır. Bu yüzden de her açılışta (Sistem yeniden başlatıldığında o markanın logosu ekrana gelir.) Billuminati gibi bir durum söz konusu değil yani.
Aslında BIOS markası. Acer, Samsung, Asus gibi şirketlere özel BIOS üretiyordu sanırsam (Eskiden.)▲

Bende Açılışta Asus Logosu veriyor ?

Tok Bir Şekilde Gönderdi.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi bu videoda böyle açılması gayet normalmi ? Ayrıca bende çıkmasının sebebi ne voltaj düşmesimi ısınmanı ? Yoksa normalmi ? Neden çıktı

Tok Bir Şekilde Gönderdi.
▲Video'da ki gibi açılması normal. ASUS logosunu görmeyi kastediyorsan... Bir kereliğine BIOS'u tanımamış olabilir. Sonraki açılışta düzelir. Ya da American Megatrends logosunu görmeyi kastediyorsan... O da normal :D Kısacası bir kereliğine tanıma sorunu yaşamış tahminimce. Olay bu kadar basit. Elektrik gidince olur böyle şeyler.▲
▲Bence: (A.M logosu için.) Klasik açılış yapmaya çalıştı. Mesela A.M logosunun üzerine ASUS logosu yüklenir. Bu da acil durumda direk o tür içerikleri yüklemeden BIOS'u aktif etmeye çalıştı.▲