Sevdiğiniz Bi' Metal Sözü Yazın

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pekala! :D

Şarkı adı: Pantera 10's - Bu şarkıyı ilk kez duyduğum yer: 1993 yapımı Broly - The Legendary Super Saiyan filminde Broly'nin, Goku'yu görünce delirip Efsanevi Süper Saiyan formuna ilk kez (LSSJ kısaca) dönüştüğü an. Metal müzikle ilk tanışmam da Broly ile oldu böylece :D

1.söz: "It was tempting and bared; the whoring angel rising, now burning prayers, my silent time of losing..." (Çevirmeyin, anlamı Türkçe'de çok ağır. Burasını sözleri ve özellikle de burasını söylerlerken yaptıkları vurgudan dolayı seviyorum.)

2.söz: "My foes - they can't destroy my body! Colliding slow, like life itself..." (İşte en sevdiğim kısmı da burası)

BROLY IS LOVE, BROLY IS LIFE!!! BROLY IS LEGEND, BROLY IS RAGE, BROLY IS ANGER, BROLY IS HATRED!!! BROLY IS MADNESS, BROLY IS EPICNESS, BROLY IS EVIL!!!

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Usta sen öyle dersen ben de Rapi sadece Arabesk rapten ibaret varsayabilirim. Çok ilginç tabi.
Senin Rap'i Arabesk Rap'tan İbaret Sanman İle Benim Metali Saçma Kafa Sallamalık bir şey Olduğunu Düşünmem Arasında Çok Fark Var Ve Bu Ön Yargı Değil

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin Rap'i Arabesk Rap'tan İbaret Sanman İle Benim Metali Saçma Kafa Sallamalık bir şey Olduğunu Düşünmem Arasında Çok Fark Var Ve Bu Ön Yargı Değil

Benim bütün rap müziğe arabesk ağlak müzik dememle, senin bütün metal parçalara saçma kafa sallamalı müzik demen aynı şey çünkü senin saçma kafa sallamalı dediğin metal (Death Metal/Metalcore/Post-Hardcore) bir alt-tür. Ben de metalin o saçma kafa sallamalı kısmını sevmiyorum. O kısmı genelde Amerikalılar yapıyor o yüzden gözünüze en çok o sokuluyor. İstersen örnek veririm daha mantıklı metal parçalara.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım forumda benim dinlediğim türde şarkı dinleyen yok.

Metal sözü: F.ck