her şey Root İstiyor Bune Yaw

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar android telefonum var her indireceğim uygulama Root istiyor ya rootsuz olsa nolucak zaten nasıl Root atılır bilmiyom. Root Atıncada noolur bilmiyom Root nasıl atılır internette araştırdım izledim ama pek anlayamadım biri bana şu Rootu anlatsın yaw.

Tok Bir Şekilde Gönderdi.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
▲Root atmayı anlatırım da merak ettiğim nasıl uygulamalar indirdiğin :D
▲Kesin oyun içi veri değiştirme uygulaması indirdi :D

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Birde Root. Olursa telefonda bazı Şeyler bozulurmu normal durur demi ?

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
▲Sadece garanti dışı olur. Elbette doğru düzgün yapabilmen lazım. Normalde bende ki rar dosyasını sd karta yükleyip root atarsın ama senin ki çok bilinen bir marka olduğu için şunu dene; (USB il PC'ye bağlanman lazım.)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Birde UnlockRoot diye bir program var bunları dene olmazsa söyle.▲

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
▲Sadece garanti dışı olur. Elbette doğru düzgün yapabilmen lazım. Normalde bende ki rar dosyasını sd karta yükleyip root atarsın ama senin ki çok bilinen bir marka olduğu için şunu dene; (USB il PC'ye bağlanman lazım.)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Birde UnlockRoot diye bir program var bunları dene olmazsa söyle.▲
O programla Root silinebiliyormu ?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Framaroot veya Towelroot demeyebilirsin (bilgisayarsız). Çalışırmı bilmem ama istersen sonradan SuperSU'dan (root ile gelir) root'u kaldırabilirsin.

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Framaroot veya Towelroot demeyebilirsin (bilgisayarsız). Çalışırmı bilmem ama istersen sonradan SuperSU'dan (root ile gelir) root'u kaldırabilirsin.
Root'cu diye bir uygulama varmış o kolay holden Root yapıyor programsız her programdan kurulan rootlae superuserdan siliniyormu tam olarak ?