Format Atamama Sorunu

Çözümü biliyor musun ?

• Evet. Biliyorum

• Hayır. Bilmiyorum

• Sanane be slk .s .s .s

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Hemen soruna geçeyim. Windows 10 çıktı ve ben hala Windows XP'deyim. Bu çok acı bir şey ve bende senelerdir aynı işletim sisteminden sıkıldım. Dedim format atayım usb yi Rufus adlı program ile bootable yaptım. Bilgisayarı resetledim. Girdim biosa. İlk önce Advances Bios Features dan first boot device'ı usb-hdd yaptım(anakart gigabyte olduğu için orada usb gözükmüyor usb-fdd, usb-hdd vb. var). Çıktım oradan hard disk boot priority ye girdim. Oradan flashı 1.ye getirdim kaydettim ve bios dan çıktım. Buraya kadar her şey tamam. Olay burdan sonra başlıyor. Biosdan çıktığımızda malum bilgisayar resetlenir ve format atılacak sürümün kurulum yerine geçer. Fakat benim bu slk pc verifying dmi pool data ...... diyor ve kalıyor. Bu 2 farklı usb ile denendi ve aynı sonuç çıktı. Ayrıca windows 8.1 i de denedim yine aynı sorun. Lütfen bir çözüm bulun :( formaghhhhhttttt geri döğnnnnnnn çoh özledim formaghhhttt :( her neyse bilgili olan arkadaşlara sesleniyorum BİR ÇÖZÜM BULUN :(

AdemÇLK

Marangoz
En iyi cevaplar
0
SANIRIM uefi kurulum yapacaksın sistem 64 bit değilse uefi kurulum yapılmaz.Yada bios a girdiğin tuş a sürekli bas.mesela benimki f2 sürekli basıyorum ve boot menüsü çıkıyor ordan seçiyorsun ve kuruyor.

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
SANIRIM uefi kurulum yapacaksın sistem 64 bit değilse uefi kurulum yapılmaz.Yada bios a girdiğin tuş a sürekli bas.mesela benimki f2 sürekli basıyorum ve boot menüsü çıkıyor ordan seçiyorsun ve kuruyor.
32 bit fakat 64 bit destekli olmaz mi ayrica uefi yapıyordum dediğini de denedim yine orda usb-hdd usbfdd felan var usb-hdd seciyorum yine ayni sorun[DOUBLEPOST=1439228615,1439221704][/DOUBLEPOST]Cozumu bipen yok mu :(

Son düzenleme:

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeş Usb yerine Format dosylarınını cdye yak ve Rootable olarak işaretle Birde Usbde oyun gibi birşeyler varsa onları sil büyük ihtimalle ondandır

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarı direk flash'tan başlat.
(Ben tuşunu hatırlamıyorum fakat F5'ti sanırım.)
(Sen F1'den F8'e kadar tıkla sürekli.Oradan flash'ı seç.)

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarı direk flash'tan başlat.
(Ben tuşunu hatırlamıyorum fakat F5'ti sanırım.)
(Sen F1'den F8'e kadar tıkla sürekli.Oradan flash'ı seç.)
İşte bu anakartta seçme değil ya usb-hdd yapıyorsun ya da boot priority den 1. sıraya getiriyorsun fakat aynı hata oluyor her türlü