"Roleplay" Hakkında sohbet

dickrid

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Konu başlığındada belirtiğim gibi roleplay hakkında konuşucaz.
SAMP vb. RP'ye destek verebilen oyunlarda rol yapan insanları arıyorum. Kaç kişi Hard RP yapabilir?
(evet doğru resim paintden)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
bura egoist türkiye kardeş rp den ne bekliyon.

Adama bazuka atsan ayağı kırılıyor 2 dk sonra iyileşiyor.
ama sana çimdik atsa senin ölmen gerekiyor.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Zamanında çok güzel rol yapıyordum.
2-3 yıl önce MTA'da Türk oyuncularla çok güzel eğleniyorduk.
Bir patronumuz vardı maaşlardan kırpıyordu sürekli.
4 koruması vardı bir gün işten atılmıştım.
Çok zor para kasılıyordu ve bende eski patronumun bankasını soydum.
O sırada polisler falan geldi molotof ile gelmelerini engelledim ve kaçmaya başladım.
Parayı bankaya yatırdım ve sniper aldım.Planım şöyleydi...
Evin önünde bekliyordum.Dışarı çıkınca kafasına sıktım ve öldü.
Eski günler gibi bir MTA sunucusu bulamıyorum.
Eskisi gibi sunucular falan bulunamıyor Minecraft,MTA vs.
Bulsak bile adam gibi oyuncusu olmuyor hepsi kendi aralarında sohbet ediyor yeni gelenleri dışlıyor.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Arma3 Üm Yada Reign Of King'im Olsada Rol Yapsam :p
Biz Jahrein İle Büyüdük Rol Ün Efsane Adamı :p

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'nin en eksik kısımlarından biri, RP.
Her türlü şey başına gelse yine de yönettiği karakteri tanrı katına çıkartacak güçler ekleyen çok akıllı, hayalperest arkadaşlar bütün RP'ye leke bulaştırıyor :I

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Herkesin görünüşü de de yaşına göre normal boylu çevik orta kilolu oluyor şu ana kadar kendimden başka görmedim çelimsiz adam rolü yapan
Ya aslında bütün olay "A: Burnunun tam ortasına yumruk savurdum." ve "B: Savurduğu yumruğu tutup kendime çekerek onu yere yapıştırdım." gibi rapor vermekten daha da fazlası, roleplay demek aynı zamanda karakterin o anki düşünce ve ruhsal halini de yaptıklarına yansıtmak ve belirli bir hikaye çizgisi etrafında ilerleyebilmektir ve bunu bilmeyen kişilerle dolu bir ülkede yaşıyoruz :(

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkesin Super Saiyan Broly tarzında biri olmak istediği bir oyuncu kitlesi var olduğu sürece RP yapmak imkansız gibi. AtesNW vardı o da iptal oldu galiba. Güzel bir RP olsa da oynasak B)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstanbul/Beşiktaş'ta bir aralar RP yapılan küçük bir mekan vardı diye hatırlıyorum. Vitrininde ejderhalar, kılıçlar vardı. Bahsettiğim yaklaşık 4-5 sene öncesi. Ama orada oturmama rağmen girip bir bakmışlığım yoktu. Sonra kapanmış galiba. Gidip bakmak lazım.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Dandik Oyunlarda 10 Yıl RP Yapıp Kafanız Ağrıyacağına Gidin Arma3 Alın RP Nin Kralını Görün :p

Treil

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
SA-MP ortamında, 99 roleplay, vendetta roleplaydan çıkmış kişileriz bizler, bizlerden zarar gelmez... (Vendetta troll dolmadan öncesi.. Yıl 2014 :) )