Custom Npc modunu bulamıyorum.

knbrknfrt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok aradım,taradım, indirdim ama yinede olmadı modu açmadı. Bu sitede de bulamadım eğer kullanan bilen varsa bir link atabilir mi? lütfen :D

nightmareXD

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben atarım hemde otomatik yükleyici linki ama bişi sorcan sen 1.2.5 için mi istiyosun 1.3.2 mi birde bu siteden neredeyse bütün modların otomatik yükleyicisini bulabilirsin:)

knbrknfrt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya çok teşekkürler ama açmadı 1.2.5 indirmiştim buradan ama içinde değişik modlar var dragon bike cow bike falan diyor otomatik yükleyiciyi kullanınca mapı açmıyor mapa tıklayınca kasıyor ve kapanıyor. Şey isteyecektim senin appdata daki minecraft klasörünü kopyalayıp atabilirsen çok güzel olurdu da :D

Berker_55

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Banada lazımdı ama bnde installer nedense çalışmıyor biriniz yollarmısınız direk jar dosaysını

nightmareXD

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler 1.4.4 den beri installerlarda forge'u yanlış yüklüyorlar installer yerine girin orda installeri indirdiğiniz yerde Download mod thread gibi bir yazı olması lazım ona tıklıyıp ana sitesinden indirin.

Nasıl indilrilir
önce minecraft forge u yükleyin (forge modloadersız çalışıyor.)

Sonra .minecraft bin dosyasından minecraft.jar'ı (orda direk minecraft olarak gözükecek) onu winrar ya da 7zip'le açın ve içindeki META-INF dosyasını silin.

Forge'u açın onun içindeki dosyaları (bundaki META-INF i silmeyin o farklı) minecraft.jar'ın içinde taşıyın

Custom NPCs modu yükleyin ve onu .minecraft dosyasındak mods klasörüne atın.

İyi Eğlencenceler!:)

DİKKAT:MODLOADER OLMAMALI VE BU ANLATIM 1.4.6 İÇİNDİR!

Bulamayanlar için modun sitesi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.