Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben atarım hemde otomatik yükleyici linki ama bişi sorcan sen 1.2.5 için mi istiyosun 1.3.2 mi birde bu siteden neredeyse bütün modların otomatik yükleyicisini bulabilirsin
ya çok teşekkürler ama açmadı 1.2.5 indirmiştim buradan ama içinde değişik modlar var dragon bike cow bike falan diyor otomatik yükleyiciyi kullanınca mapı açmıyor mapa tıklayınca kasıyor ve kapanıyor. Şey isteyecektim senin appdata daki minecraft klasörünü kopyalayıp atabilirsen çok güzel olurdu da
beyler 1.4.4 den beri installerlarda forge'u yanlış yüklüyorlar installer yerine girin orda installeri indirdiğiniz yerde Download mod thread gibi bir yazı olması lazım ona tıklıyıp ana sitesinden indirin.
Nasıl indilrilir önce minecraft forge u yükleyin (forge modloadersız çalışıyor.)
Sonra .minecraft bin dosyasından minecraft.jar'ı (orda direk minecraft olarak gözükecek) onu winrar ya da 7zip'le açın ve içindeki META-INF dosyasını silin.
Forge'u açın onun içindeki dosyaları (bundaki META-INF i silmeyin o farklı) minecraft.jar'ın içinde taşıyın
Custom NPCs modu yükleyin ve onu .minecraft dosyasındak mods klasörüne atın.
İyi Eğlencenceler!
DİKKAT:MODLOADER OLMAMALI VE BU ANLATIM 1.4.6 İÇİNDİR!
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.