Eclipse Kod Hatası Yardımcı Olurmusunuz

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Eclipse Öğrenmeye Başladım. İlk Pluginimi Yazdım Reklam Engelleyici. Buna Ekstra Özellikler Ekliyordum sohbettemizleme. fakat işleyişte bir hata var ? çıldıracağım :)

Kod:
@Override
    public boolean onCommand(CommandSender sender, org.bukkit.command.Command command, String label, String[] args){
        if(label.equalsIgnoreCase("st")){
                if(sender.hasPermission("spchat.temizle"))
                    for (int i = 0; i <= 500; i++){
                    Bukkit.broadcastMessage("");
                    }
                Bukkit.broadcastMessage("§7[§cSPChat§7] §aSohbet Temizlendi");
                    }else{
                sender.sendMessage("§7[§cSPChat§7] §4Sohbet Temizleme Yetkin Yoktur!");
                }
burada /st komutunu op olmadan kullanınca [SPChat] Sohbet Temizlendi diyor fakat sohbeti temizlemiyor. op Olunca Sıkıntısız Sohbeti Temizliyor. Sıkıntı Nerede Onu Çözemedim.
Birde Config Oluşturdum. Configte "&" Renk kodları işlemiyor. ne yapmam gerek ? bana yardımcı olurmusunuz ? üstadlara sesleniyorum

@KRHN , @TheMuhammed2188 , @Krumb069 , @>>TheLegend<<

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Normal Eklentiden renk ayarlanıyor. fakat config kısmında "& kullanılmıyor". yani mesaj &b&lReklam Yapma -> olmakta[DOUBLEPOST=1439288499,1439288456][/DOUBLEPOST]
hata var :/
Mesajı gönderirken replaceall("&", "§") yaparak gönder
(başına mesaj gelecek)

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sanırım söyle idi.
Kod:
Bukkit.broadcastMessage("§7[§cSPChat§7] §aSohbet Temizlendi").replaceAll("&", "§");

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normal Eklentiden renk ayarlanıyor. fakat config kısmında "& kullanılmıyor". yani mesaj &b&lReklam Yapma -> olmakta[DOUBLEPOST=1439288499,1439288456][/DOUBLEPOST]
hata var :/
playercik.sendMessage("-" + ChatColor.GREEN + "Dikkat" + ChatColor.GRAY + "abc");

bu şekilde dene.

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0

her şey Karıştı :)[DOUBLEPOST=1439289242,1439288830][/DOUBLEPOST]Yardım

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
p.sendMessage(("mesaj").replaceAll("&", "§"));
("mesaj") yerine istediğini yaz, değişken de kabul eder, değişken yapacaksan(direk configden almak ;-; veya normal değişken*) ( ve )'yi kaldırabilirsin, bütün string değişkenleri ;-;

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
("mesaj") yerine istediğini yaz, değişken de kabul eder, değişken yapacaksan(direk configden almak ;-; veya normal değişken*) ( ve )'yi kaldırabilirsin, bütün string değişkenleri ;-;
Rengi çözdüm teşekkür ederim. bu sohbet temizleme sorunu halen devam etmekte!

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
replace yapma buglu oluyor replace ile bazen değişik semboller çıkıyor.
ChatColor.translateAlternateColorCodes('&', &aYazı);
daha iyiolur

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
replace yapma buglu oluyor replace ile bazen değişik semboller çıkıyor.
ChatColor.translateAlternateColorCodes('&', &aYazı);
daha iyiolur

Burada Sohbet Temizleme Perminin Yanına { koydugumda return false; hata veriyor ? sebebi nedir ?[DOUBLEPOST=1439290608,1439290081][/DOUBLEPOST]Yardım Arkadaşlar