The_Dark_Brawlers
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
kardeşler skripter arıyorum ödeme nitrado üzerinden olacak yardım eden kişiye para verilecektir ilk
şart
-ilk önce skript verilecek
şart
-ilk önce skript verilecek
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek içer her söze inanılmaz kanıtla çalışıcazparada emek yokmu? kolay mı kazanılıyor neden güven olsun?
kardeş oyüzden arıyorum ya skript kolay herkes ucuza yapıyorOlum Skripti herkes kodlar sen pluginer bul yani skripter'a para verilmez. az ingilizcen olsa yazarsın skript.
Eğer Sistemlerin kolay birşeyse Skript bölümüne istek yaz. belki yaparlar bende yardımcı olurum.kardeş oyüzden arıyorum ya skript kolay herkes ucuza yapıyor
kardeş 2 konu açıyorum gelen yorumlar:Eğer Sistemlerin kolay birşeyse Skript bölümüne istek yaz. belki yaparlar bende yardımcı olurum.
Bu tür şeyler yazmamaya çalış. Ben de 'ne kadar hazırcısın dedim' ve kışkırtma,huzursuzluk tan uyarı yedim. Boşver, artık bu şekilde isteklere yardımcı olmama, aynı şekilde konuya cevap yazmama kararı aldım.
Sana söylemedim kardeş. Seninle burada tartışmayacağım, en basit lafta bile uyarıyı gömüyolar.kardeş 2 konu açıyorum gelen yorumlar:
skype verebilirmisin?Sana söylemedim kardeş. Seninle burada tartışmayacağım, en basit lafta bile uyarıyı gömüyolar.
Maalesef. Herkese skype verme gibi bir huyum yok benimskype verebilirmisin?