Altın Provanas >[1.20-1.21.8]< Survival & Skyblock & BoxPvP & SkyPvP >[oyna.provanas.com]<

Buildergirl08

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim 1 ban yedim bütün eşyalarımı claim evimi herşeyimi almıssın yaw böyle sacmalık olmaz ama car bombos claim yok = nick Fankekas

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Ne yalanı zeus, orada kutulara sol clickleyince oranlar görünüyor. Beni bırak plugin de mi yalan söyleyecek yani :)

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uğur abi bu uhc olayı nasıl olacak? Farklı server mi açacaksınız? Takımlar 2 kişilik mi olcak?

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
UHC eventi başladı, 3 erli takım günü bugün. Gelecek event Cuma günü 2 şerli takım.

xoyuyu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Karşim serverin guzel fakat giremiyorum 82/82 cekiyor vip paralariyla artirsan su kapasiteyi iyi olucak survival oynamak isdiyor canim fakat giremiyorum :p

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@Kritex denen şahıs sen adam mısın veya çok mu uyanıksın? Seni bugün hep takip ediyorum konun hep güncel oluyor bakıyorum hep aynı mesaj yani yaptığın senin şu; + veya güncel gibi mesajlar yazıp düzenliyerek onları kaldırmak, rapor ettim ve zaten yetkililer bakabilir senin düzenlemelerini.Kendini uyanık zannetme aslanım.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
@Kritex denen şahıs sen adam mısın veya çok mu uyanıksın? Seni bugün hep takip ediyorum konun hep güncel oluyor bakıyorum hep aynı mesaj yani yaptığın senin şu; + veya güncel gibi mesajlar yazıp düzenliyerek onları kaldırmak, rapor ettim ve zaten yetkililer bakabilir senin düzenlemelerini.Kendini uyanık zannetme aslanım.
Farkındayım da o aksanını düzelt ilk önce. ++ yerine böyle düzeltiyorum kirlilik olmasın diye. Sizin yaptığınızdan pek farkı yok sonuç olarak.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Farkındayım da o aksanını düzelt ilk önce. ++ yerine böyle düzeltiyorum kirlilik olmasın diye. Sizin yaptığınızdan pek farkı yok sonuç olarak.
Benim bildiğim güncel tutmak için 12 saate bir ama sen maşallah her saat başı bir '+' yazıp düzeltip siliyorsun ne iş? Senin sunucun adam çekebilidiği kadar adam çekti daha ne kadar adam istiyorsun sen, güncel attım baktım 1 dakika sonra sen ve revival diye biri önüme geçti ikinizde çok uyanıksınız ya, ikinizide rapor ettim inşallah kalkıcak bu kadar görüntülenme vs. yazık olucak.