DeathLightt
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Forumda benim yaptığım ve bazı arkadaşlardan gördüğüm birşeyi caps olarak yapmak istedim :C
Forumun hallerini yapıyorum ama :C![]()
tekrar![]()
Şu profil fotoğrafından korkmaya başladım kaldır şunu![]()
tekrar![]()
voldemort la o neyinden korkuyorsunŞu profil fotoğrafından korkmaya başladım kaldır şunu![]()
Çok kötüymüş kim söylediyseBir Normal Üye Atasözü Derki ...
" Gün Gelecek Tüm Forum Vip - İçerik Yöneticisi veya Herhangibi Bir Yetkili Olacak Ve Bu Forumdaki Normal Üyeler Değerlenecek "
Çoğuda forumu bırakmış olacak eğer öyle bir şey olursa.Bir Normal Üye Atasözü Derki ...
" Gün Gelecek Tüm Forum Vip - İçerik Yöneticisi veya Herhangibi Bir Yetkili Olacak Ve Bu Forumdaki Normal Üyeler Değerlenecek "
İsim İçin Para Vermen Gereksiz Yeni Hesap Açarsın Nasıl Olsa 50K Mesajın Olsa Bile bir şey Farketmiyor Tamamen Gereksiz YaniBence vip almanın pek bir mantığı yok. Olsa olsa isim değiştirmek için alırım o kadar.
Evet ama yeni hesabını görmeyenler eskisiyle bağlantıya geçmeye çalışabilir. Bu ihtimalde var. Hem nedense yeni hesap açıp ona geçmeyi düşünmek bile kötü hissettiriyor. Biraz garip.İsim İçin Para Vermen Gereksiz Yeni Hesap Açarsın Nasıl Olsa 50K Mesajın Olsa Bile bir şey Farketmiyor Tamamen Gereksiz Yani![]()
Para Bolsa Alırsın Yani Sorun Yok Sadece İsim İçin Tamamen Gereksiz Yani Eski Hesabını Banlatırırsın Yada Profiline Yeni Hesap Diye YazarsınEvet ama yeni hesabını görmeyenler eskisiyle bağlantıya geçmeye çalışabilir. Bu ihtimalde var. Hem nedense yeni hesap açıp ona geçmeyi düşünmek bile kötü hissettiriyor. Biraz garip.
Tabi ki vip almam ama yeni hesap açmayacağım bundan eminim.Para Bolsa Alırsın Yani Sorun Yok Sadece İsim İçin Tamamen Gereksiz Yani Eski Hesabını Banlatırırsın Yada Profiline Yeni Hesap Diye Yazarsın