Yeni Mouse alacam ama hangisi (Karar Verildi) !!

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Peki Logitech G300s aldık diyelim. Otomatik olarak programı geliyormu ? Bide ben şu sağ ve soldaki tuşlarının mantığını anlamadım. @KebabReyiz @Camon32

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki Logitech G300s aldık diyelim. Otomatik olarak programı geliyormu ? Bide ben şu sağ ve soldaki tuşlarının mantığını anlamadım. @KebabReyiz @Camon32

Yemek Yapmaya Çalışıyor.
Bende var g300s, programı sitesinden indiriyorsun, CD falan çıkmıyor kutudan. Ama kendi sitesinde ücretsiz. Kutuda verilmemesinin amacı sen yüklediğinde en günceli gelsin diye. Sağdaki ve soldaki tuşlar dediğin makroları diyorsun herhalde. Onlara istediğin gibi görev verebiliyosun. Sadece o 4 tuşu ele alsak bile 3 mod var sadece o 4 tuşla 12 görev kullanabilirsin.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seni bu düşünceye iten nedir? Razer'in mouselarından alıp denedin mi? Eğer öyleyse sana karşı çıkamam. Ama benim favorim Razer (hayır mousem razer değil :( ).
Logitech daha kaliteli.. Teşhir ürünü olarak razerler nedense elime oturmuyor :/ Logitech hem kolay kırılmıyor. Aşırı sağlam. Bana en çok dayanan PC eşyası logitech çünkü.. kulaklığım 10 kere yere düştü. minik 1 sorunu bile yok. razeri sevmiyorum. Hepsi hep kırmızı.. Hiç mavi razer görmedim ben. Hem g300s hiç ağır değil ve ışığı var. Hafif ve çok rahat kayıyor.

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sırf Peki Dedim diye razermi aldım tabikide hayır logitech aldım ve ürün yorumlardaınds bütün değerlendirilmelere baktım Karar Logitech g300s+ Logitech Software da dahil.

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

HarunPvo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben sana Logitech G300s Gaming Mause öneririim bence daha iyi ama sana kalmış tabii ki. :)

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sana Logitech G300s Gaming Mause öneririim bence daha iyi ama sana kalmış tabii ki. :)
Arkadaş zaten g300s aldım yazmış.
Bim Mayus Detectid ._.

Yemek Yapmaya Çalışıyor.[DOUBLEPOST=1439482184,1439408045][/DOUBLEPOST]Bugün Aldım Elime Geçti Yazılımını İndirdim gayette memnunum :)
Bugün bir şey farkettim sana da söyleyeyim işine yarar belki. 3 tane mod var ya her modun rengi var. Modların renklerini değiştirebiliyomuşsun 8 tane mi renk varmış ben sadece 3 çeşit renk var sanıyodum :) O kadar kullanıyorum daha yeni :D

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben şu an kullanıyom ama Programını indirirken mouseyi hareket ettirmeyin

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sırf makro için alacaksan paran boşa gider. Ben kendi tuşlu makrosuz normal fareye bile makro kurdum. Sırf ''Gaming Mouse'' diye para boşa gidiyor. Elbette bu dediğim sadece makro içindi. Başka bir özellik için alıyorsan ona lafım yok.