Windows 10'a Geçmez Olaydım

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
F11 calismiyo :(

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman... %90 ihtimal ile Windows un dosyalarına bir şey oldu. "Windows 10 bu!". Bir kaç kere daha dene. Diğer tuşları ve deleteyi falan (Her markada değişiktir. Olmadı PC nin türünü internete yaz oradan öğren tuşu.) dene. O da olmazsa %90 ihtimalle format atacaksın. Ama hala HardDisk i alıp başka bir PC de dosyalarını kurtarablirsin. Aynen flash disk den dosya alır gibi başka yerde depolayıp format atarsın...

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman... %90 ihtimal ile Windows un dosyalarına bir şey oldu. "Windows 10 bu!". Bir kaç kere daha dene. Diğer tuşları ve deleteyi falan (Her markada değişiktir. Olmadı PC nin türünü internete yaz oradan öğren tuşu.) dene. O da olmazsa %90 ihtimalle format atacaksın. Ama hala HardDisk i alıp başka bir PC de dosyalarını kurtarablirsin. Aynen flash disk den dosya alır gibi başka yerde depolayıp format atarsın...
Siyah ekranda bi 10-15 dkk bekledim sonra space tusuna felan bastim acildi sjsn

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Madem öyle geçmiyorum.
Genelde çoğu PC de değişiklik gösteriyor. İstersen geç, fakat GERİ YÜKLEME NOKTASI AL. Çünkü eğer MC çalışmazsa veya ayarlar, başlat vb. şeyler çalışmazsa geri yükleme noktasına denetim masasından gidip eski PC ne geri dönersin...[DOUBLEPOST=1439386708,1439386668][/DOUBLEPOST]
Siyah ekranda bi 10-15 dkk bekledim sonra space tusuna felan bastim acildi sjsn

O zaman şu güvenli mod da açmayı dene. O da olmazsa internette araştır, hemen format atma ._. ...

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Genelde çoğu PC de değişiklik gösteriyor. İstersen geç, fakat GERİ YÜKLEME NOKTASI AL. Çünkü eğer MC çalışmazsa veya ayarlar, başlat vb. şeyler çalışmazsa geri yükleme noktasına denetim masasından gidip eski PC ne geri dönersin...[DOUBLEPOST=1439386708,1439386668][/DOUBLEPOST]
O zaman şu güvenli mod da açmayı dene. O da olmazsa internette araştır, hemen format atma ._. ...
Actim pcyi kardesim :D

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geri yükleme noktası sistem değiştirince işe yarıyor mu? O zaman alıp geçerim tamam bunun için sağol.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows 8.1 deyim win 10 da bazı arkadaşlarım kastığını söyledi geçmedim.
2 Yıldır win 8.1 kullanıyorum sıkıntı yok arkadaşımın ise kasıyor geri win 8.1 e donucekmıs.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Bende FPS artışları bile oldu bir problemim yok. Güncellemeleri alin sorun kalmaz.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Geri yükleme noktası sistem değiştirince işe yarıyor mu? O zaman alıp geçerim tamam bunun için sağol.
Bende öyle dedim. Sonra Windows 10'un birkaç sorunundan dolayı geri dönmek istedim istedim.
Oyun oynarken bazen siyah ekran veriyordu ve bilgisayarı kapatıp açmadan düzelmiyordu. Bilgisayarı açınca 10 dakika falan aşırı yavaş oluyor.
Sonra geri yükleme yapınca oyunlarım en az 5 dakikada açılmaya başladı. Ben de geri Windows 10'a döndüm.