YouTube Kanalım İçin İsim Önerisi

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hali hazırda bir Youtube kanalım zaten var ancak ismini Youtube'da aradığım zaman bunu mu demek istediniz diyerek düzeltiyor ve başka kanalları gösteriyor. Aşağı yukarı videolarımı izlediğinizde kanalımın ne ile alakalı olduğunu anlayabilirsiniz. Sizden istediğim kanalın formatına uygun ve mümkünse içinde merlot geçen bir kanal ismi önermeniz. Türkçe sözcük kullanmak istemiyorum. Ayrıca ileride videolara sesli anlatım da ekleyebilirim. Hazır kanalıma gelmişken Kanal resimi hakkında önerilerinizi de alabilirim :)
Youtube Kanalım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu videolar başka bir kanalın video larına mı benziyor ne... (Heheheh... Ama burada söylersen reklam olabilir, o yüzden söylemeyeceğim...) Ama güzel videolar...

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Bu videolar başka bir kanalın video larına mı benziyor ne... (Heheheh... Ama burada söylersen reklam olabilir, o yüzden söylemeyeceğim...) Ama güzel videolar...
Magma'nınkiler mi?
İyi bir konsept olmuş :) Ama ben düşünüyordum kullanmayı ühühüh :(

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim sana kalmış. GAG lerden bul derim benim ismim gibi. Ama kendine özgü olması herzaman en iyisidir
GAG derken biraz daha açar mısın ?
360noscopeheadshotssg-08awpproglobaleliteneokuyonlandeğişik
xxx_3131minecraftskillzprogamerggwp_xxx
Siz çok yanlış gelmişsiniz :D
Evet haklısın kasttettiğin youtuberla alakam var ancak o youtuber benim gibi videolar dışında daha çok mimari ile ilgileniyor. Benzemesi izleyicide kötü bir his bırakabiliyor olabilir kendime özgü olmaya çalışıyorum :)

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
How to improve ur survival world olabilir xd sonuçta oto farm falan yapıyorsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
HTİYSW .s akılda kalıcı bence ;(
*How To İmprove Your Survival World*