ayri wifi lardan multiplayer oynama

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buna yarayan bir proqram var duyduğa göre ama ne kadar arasamda bulamadim bilen biri proqramin adini soylermj ?
Simdiden tesekkurler

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Android ise telefonu wifi ye çeviriyosun[ adını unuttum nete yazrsan cıkar] karşıdakı adam senin telefon wifi ne bağlancak. Dünyaya giriceksin oda dunyaları assa kaydırcak senın dunyan cıkcak dünyaya girdiğinde oynarsınız. Eğer uzaktaysanız arkadaşın atmı oldugu vıdeoyu oneririm.

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
LogMeIn uygulaması da işini görebilir.
o pc ye bağlanmaya yariyor telde işe yaramaz.
Android ise telefonu wifi ye çeviriyosun[ adını unuttum nete yazrsan cıkar] karşıdakı adam senin telefon wifi ne bağlancak. Dünyaya giriceksin oda dunyaları assa kaydırcak senın dunyan cıkcak dünyaya girdiğinde oynarsınız. Eğer uzaktaysanız arkadaşın atmı oldugu vıdeoyu oneririm.
Başlikta belirtdiğim gibi ayri wifi lerden lazim

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte vende olmuyir o install diyorum install ediyor thanks for download ekrani geliyor sonra hemen yeniden install ekranina dönuyor not version selected kismindan secip install ediyorum yine olmuyor

emin__sav

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın attıgı vıdeoyu izleyin.
Kardeş Google Play'a Server for Minecraft Pe Yaz Oradan Gir Ayarla gamemode falan ayarla ama en fazla 5 kişi oluyor ve bedava para vererek değiştirebilirsin bunu yurtdışındaki arkadaşlarınla bile oynaya bilirsin sana bağlanmak için gerekli adresleri veriyorlar uygulama adı :
LEET Minecraft Server / Realms