Bu şey güvenlimi?

!!%CRAFTİNG%!!007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir şey soracağım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şu site güvenlimi modlu oynuyacağım fps yetmiyor bu eklentimsi şey fps artırıyormuş ama güvenemedim bilen birisi yanıtlıyabilirmi?

Siteye geç giriyor bu doğru ama sol üstten 'x' e basarsanız sayfa geliyor karşınıza.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Fps Arttırmak İçin Mod Olarak
OPTİFİNE + FASTCRAFT
Kullanmanı Tavsiye Ederim Gerekli Ayarları Yaptıktan Sonra Baya Etki Ediyor

!!%CRAFTİNG%!!007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fps Arttırmak İçin Mod Olarak
OPTİFİNE + FASTCRAFT
Kullanmanı Tavsiye Ederim Gerekli Ayarları Yaptıktan Sonra Baya Etki Ediyor
Onları yaptım.Bunuda eklemek istiyorum bi kaç tane videoda adamlar yükleyip kuruyordu. Ama ben indirdim kurulumunu virustotalde taratınca baya şey çıktı bende sildim ama videoda adamlar korkusuzca yüklüyordu belkide launcherda reklam vardır diye virus uyarısı veriyordur.Sadece bu güvenlimi onu öğrenmek istiyorum.Dünden beri araştırdım düzgün bir açıklama bulamadım bende en son braya geldim.1-2 sene evvel çok takılırdım burda :)

Edit:En fazla bu fps artırıyormuş 3 e bile katlıyormuş.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Onları yaptım.Bunuda eklemek istiyorum bi kaç tane videoda adamlar yükleyip kuruyordu. Ama ben indirdim kurulumunu virustotalde taratınca baya şey çıktı bende sildim ama videoda adamlar korkusuzca yüklüyordu belkide launcherda reklam vardır diye virus uyarısı veriyordur.Sadece bu güvenlimi onu öğrenmek istiyorum.Dünden beri araştırdım düzgün bir açıklama bulamadım bende en son braya geldim.1-2 sene evvel çok takılırdım burda :)

Edit:En fazla bu fps artırıyormuş 3 e bile katlıyormuş.
3 Katına Fps Arttırma Diye bir şey Yok Çıkart Onu Kafandan

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende FPS 60 altına düşmüyor genellikle 190-360 alıyorum. Bir ara 400'ü de görmüştü ama genelde bu. Bana yetiyor. Elbette düşürüyorum bazı efektleri. Görüş açısı 8 mesela.