Yusuf_Berk
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Sevigli Arkdaşlar ben Yusuf Berk Bu Gün Bu Konuyu Oluşturma Sebebim Kanalım İçin birçok Hazırladığım Minecraft Dizi Ve Film Projelerinden Birini gerçekleştirmek İçin Bir Ekip Topluyorum...
--------------------------->
?? ;
Ekibe Katılmak İsteyenler ;
1- Skypeden Ulaşsın ( Skype'm : gamestaintr)
NOT : Skypede Olumsuz Ve Alakasız Mesajlar Atmayınız...
-------------------------------->
Ekipde Ne Olacak ?? ;
Bu ekipte projem için hazırladğım senaryoyu beraber gerçekleştireceğiz beraber görev bölüşüp filmi çekeceğiz... İsteyenler Her Projeme Katılabilir...
---------------------------------------------->
Bir Nevi Grup İşi Minecraft Filmi Çekeceğiz....
-------------------------------------------------------------->
İsteyenler Tüm Projelerimde Rol Alabilecek...
----------------------------------------------------------------------------->
Roller : 1 - Oyuncu 2- Kameraman
------------------------------------------------------------------------------------------->
FİLM PROJEMDE ROL ALMAK İÇİN SKYPE : gamestaintr !!! Gerekli Görüşme Skypede Grup Oluşturulup Yapılacaktır !!![DOUBLEPOST=1439480451,1439480342][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1439480495][/DOUBLEPOST]Arkdaşlar Lütfen Alaycı ve Olumsuz Yorumlarda Bulunmayınız...
[DOUBLEPOST=1439480615][/DOUBLEPOST]Bu arada Doğru Yere Mi Konu Açtım Söylerseniz Beni Mutlu Edersiniz TŞK...
--------------------------->
?? ;
Ekibe Katılmak İsteyenler ;
1- Skypeden Ulaşsın ( Skype'm : gamestaintr)
NOT : Skypede Olumsuz Ve Alakasız Mesajlar Atmayınız...
-------------------------------->
Ekipde Ne Olacak ?? ;
Bu ekipte projem için hazırladğım senaryoyu beraber gerçekleştireceğiz beraber görev bölüşüp filmi çekeceğiz... İsteyenler Her Projeme Katılabilir...
---------------------------------------------->
Bir Nevi Grup İşi Minecraft Filmi Çekeceğiz....
-------------------------------------------------------------->
İsteyenler Tüm Projelerimde Rol Alabilecek...
----------------------------------------------------------------------------->
Roller : 1 - Oyuncu 2- Kameraman
------------------------------------------------------------------------------------------->
FİLM PROJEMDE ROL ALMAK İÇİN SKYPE : gamestaintr !!! Gerekli Görüşme Skypede Grup Oluşturulup Yapılacaktır !!![DOUBLEPOST=1439480451,1439480342][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1439480495][/DOUBLEPOST]Arkdaşlar Lütfen Alaycı ve Olumsuz Yorumlarda Bulunmayınız...