- En iyi cevaplar
- 0
Bunuda Bırakınca Rayandu_ YapHesap değişti. Önceki hesabım @rayandu06 idi şimdi 06 gibi özenti bir sayıyı çıkarıp baş harfini de büyük yazdım.
Bunuda Bırakınca Rayandu_ YapHesap değişti. Önceki hesabım @rayandu06 idi şimdi 06 gibi özenti bir sayıyı çıkarıp baş harfini de büyük yazdım.
Hayırlısı olsun canısıHesap değişti. Önceki hesabım @rayandu06 idi şimdi 06 gibi özenti bir sayıyı çıkarıp baş harfini de büyük yazdım.
Sorun olmaz. Hangi tuşta daha rahat ediyorsan onu kullanabilirsin.[DOUBLEPOST=1439556115,1439487553][/DOUBLEPOST]f5i r yaptım hocam sorun olur mu![]()
Photoshop CS6 programında yapıyorum. Zor değil fakat bir kitabın içine 2 tane .GIF eklemek gerçekten zor ve sıkıcı.Aynen nasıl yapıyor acaba ? :/
yoo gif eklemek gayet kolay ben hatta ikisinide aynanda oynatabiliyorumSorun olmaz. Hangi tuşta daha rahat ediyorsan onu kullanabilirsin.[DOUBLEPOST=1439556115,1439487553][/DOUBLEPOST]
Photoshop CS6 programında yapıyorum. Zor değil fakat bir kitabın içine 2 tane .GIF eklemek gerçekten zor ve sıkıcı.
Yarın saat 2 de geliyor patron B)1.3 Nerededir Loa
![]()
Değerli yorumun için teşekkürler. Evet, ne yazık ki hile kullananlar savrulmama özelliğine sahip olduğundan dolayı oltalar onlar üzerinde etkisiz. Fakat hile kullananları hilesiz bir şekilde alt etmeyi aylardır araştırıyorum ve ortada güzel sonuçlar var :-) Yakında paylaşacağım inşallah.PvP ile ilgili taktik konularını açıkçası çok beğeniyorum fazla detaylı, yalnız bu oltalar hack'lerde ise yaramıyor sanırım.
Kardeş taşın havada durduğuna inanıyorsun da, oltanın savaş için kullanıldığına inanmiyorsun, alemsin B)Olta balık tutmak için kullanılır kürtmüsünüz
Yok pvpde kullandıklarını gördüm de bence mantıksız git balık tut karnını doyur pvp'den kime fayda gelmişKardeş taşın havada durduğuna inanıyorsun da, oltanın savaş için kullanıldığına inanmiyorsun, alemsin B)
krdş bura minecraft ne bklionKardeş taşın havada durduğuna inanıyorsun da, oltanın savaş için kullanıldığına inanmiyorsun, alemsin B)
Eh tabi bu konuda bilginiz olmadığı için böyle şeyler demeniz normal.Yok pvpde kullandıklarını gördüm de bence mantıksız git balık tut karnını doyur pvp'den kime fayda gelmiş
Pvp için Minecraft oynayan zihniyete bayılıyorum.Eh tabi bu konuda bilginiz olmadığı için böyle şeyler demeniz normal.
2 senedir bu iş için uğraştım, 2 sene boyunca öğrendim şimdi ise öğrendiklerimi öğretiyorum. Hatta belki hilesi olan kişileri hilesiz yenmenin yöntemini ilk ben bulacağım. Ve bu 2 senedir uğraştığım iş için ileri geri kinayeli konuşmanız beni gerçekten çok kırdı ve üzdü.Pvp için Minecraft oynayan zihniyete bayılıyorum.