MinecraftModları
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bilimin Arkasındaki Gizli Karanlık I
Notlar;
1. Hikayenin devamı gelecektir.
2. Bir sonraki bölüme devam etmek için doğru şıkları seçmeniz gerekmekte.
3. Hikayede çok sorun vardı hepsini düzelttiğimi düşünerek sizlerle paylaşıyorum. Umarım beğenirsiniz...
4. Bir kere hikayeyi yanlış veya doğru olarak tamamladıktan sonra tüm şıkları açın.
...Formülü alıp burayı terk etmen gerekiyor. Sadece 4 kişi kaldınız. Başka yerlerde başka insanlar veya insan grupları var mı bilmiyorsunuz.
Burası salgının bittiği yer olabilir ama maceranın asla.
1. BÖLÜM - Doğru Malzeme
Evet elinde 2 tane ilaç var. Hangisinin işe yaradığını bilmiyorsun. İlk ilacın üzerinde bir yarasa resmi var. İkinci ilacın üzerinde ise bir resim yok.
Sadece dilini anlayamadığın yazılar yazıyor. Ama bu farklı. İlk ilaç hap iken bu ise bir kutu iğne içeriyor...
1. SORU - Hangi İlacı Tercih Ederdin?
1. Üzerinde yarasa resmi olanı.
2. Üzerinde resim olmayan ama yazı olanı.
1. Seçeneği Seçenler İçin;
2. SORU - Yerde Yatan Arkadaşın İçin Ne Yapacaksın?
3. Elimdeki hapı ona veririm. Nasıl olsa kendim ısırılmadım. Sadece ikimiz kaldık. Diğerleri sattı. O zaman onlar tedaviyi hak etmiyorlar.
4. İlacın sende olduğunu ona söylemedin. Onu taşımaya çalıştın ama başaramadın. Arkadaşın iyi yürekli çıktı. Senin gitmeni söyledi. Kendisi kurban olacaktı.
2. Seçeneği Seçenler İçin;
3. Seçeneği Seçenler İçin;
4. Seçeneği Seçenler İçin;
Notlar;
1. Hikayenin devamı gelecektir.
2. Bir sonraki bölüme devam etmek için doğru şıkları seçmeniz gerekmekte.
3. Hikayede çok sorun vardı hepsini düzelttiğimi düşünerek sizlerle paylaşıyorum. Umarım beğenirsiniz...
4. Bir kere hikayeyi yanlış veya doğru olarak tamamladıktan sonra tüm şıkları açın.
...Formülü alıp burayı terk etmen gerekiyor. Sadece 4 kişi kaldınız. Başka yerlerde başka insanlar veya insan grupları var mı bilmiyorsunuz.
Burası salgının bittiği yer olabilir ama maceranın asla.
1. BÖLÜM - Doğru Malzeme
Evet elinde 2 tane ilaç var. Hangisinin işe yaradığını bilmiyorsun. İlk ilacın üzerinde bir yarasa resmi var. İkinci ilacın üzerinde ise bir resim yok.
Sadece dilini anlayamadığın yazılar yazıyor. Ama bu farklı. İlk ilaç hap iken bu ise bir kutu iğne içeriyor...
1. SORU - Hangi İlacı Tercih Ederdin?
1. Üzerinde yarasa resmi olanı.
Yarasa resmi olan ilacı hızlıca kaptın çünkü acele etmen gerekiyor. Bu dinlenecek bir zaman değil.
Tam emin olamasan da bu ilacı aldın. Biraz ağırlar ve sende yorgunsun. Kapıda duran bir grup arkadaşını çağırdın ve yardım istedin.
Hızlı bir şekilde kapıdan çıktın. Ama ortalıkta kimse yok. Sadece bir arkadaşın yerde bıçaklanmış bir halde yatıyor. Hemen onun yanına koştun. Ne olduğunu sordun. O da diğerlerinin onu sattığını ve kendisi diretince bıçaklayıp burada bıraktıklarını söyledi. Arkadaşın daha önce o yaratıklar tarafından zaten ısırılmışlardı. Ne yapman gerekiyordu?
2. SORU - Yerde Yatan Arkadaşın İçin Ne Yapacaksın?
3. Elimdeki hapı ona veririm. Nasıl olsa kendim ısırılmadım. Sadece ikimiz kaldık. Diğerleri sattı. O zaman onlar tedaviyi hak etmiyorlar.
Hapı ona verdin. O da diretmeden hapı ağzına attı. Nasıl olsa sana güveniyor. Aradan 4 saniye sonra bir çığlık sesi duyuldu. Hemen oraya koştun.
Hızlıca oradan uzaklaştın. Ama gökten gelen bir yeşil-siyah karışımı ışık senin gözüne geldi ve birden yere yapıştın.
2. Seçeneği Seçenler İçin;
Arkadaşların yanına geldi ve ilacı beraber dışarı taşıdınız. Aranızda 2 kişi ısırılmıştı. Çok geçmeden karar kıldınız ve 2 arkadaşına iğneyi uyguladın. Birden kusmaya başladılar. Sende Bu da neüy!?! dedin. Arkadaşlarının derisi erimeye başladı. Gözleri eridi. Tüm vücutları eridi. Herkes hayretler içinde sana ve onlara bakmaya başladılar. Senin onları bilerek öldürdüğünü düşünmeye başladılar. Ardından 2 kişi kaldınız. Arkadaşın sana silahı çekti. Ve ''Buraya kadar, artık sıkıldım'' dedi ve kendi kafasına silahı doğrulttu. Silahın sana çevrilmediğini anlayınca ''Hayır yapma!'' dedin ama o çoktan kafasına sıkmıştı. Artık tüm arkadaşların ölmüş ve tek başına kalmıştın. İlaç işe yaramıyordu. Salgın her saniye artıyordu. Tüm umutlar tükenmişti. Ve sende arkadaşın gibi ******* etmeyi düşündün. Tam silahı doğrulttuğun anda arkandan bir yaratık sırtını pençeledi ve sen acıyla silahı fırlatarak yere yuvarlandın. Silahı alabilseydin onu öldürebilme şansın vardı. Ama silah uzaktaydı, yaratık ise yakında. Ardından yaratık eğildi ve yüzüne bir pençe daha attı. Sonuç: Ö L D Ü N.
3. Seçeneği Seçenler İçin;
Çığlığın boş olduğunu ve ortalıkta kimsenin olmadığını fark ettin. Arkadaşının olduğu yere geri döndün. Fakat arkadaşın kertenkeleye benzeyen bir yaratığa dönüşmüştü! Sana doğru koşmaya başladı ve sende doğal olarak kaçmaya başladın. Sen ondan daha hızlıydın. Çünkü onun bıçak yarası vardı. Çok geçmeden bu hız sana fayda etmedi. Arkadaşın ağzından bir sıvıyı sana doğru fırlattı ve sen hemen yere yuvarlandın. Yandığını hissediyordun. Çünkü bu asitti! Ardından arkadaşın yanına geldi ve sana bakarak ''Teşekkür Ederim.'' dedi ve sen yerde yatarken suratına bir asit parçası daha fırlattı. Yüzün yavaş yavaş eridi. Sonuç: Ö L D Ü N.
4. Seçeneği Seçenler İçin;
Sen yerde yarı bayılmış bir halde dururken o şey yere indi. Sana yavaş yavaş yaklaştı. Ve kulağına eğildi. ''Sen bana lazımsın'' dedi. Sonuç: Şimdilik Son.
Son düzenleme: