Ben Bıraktım Oyun Çöptrove oynicak varsa söylesun. .d
Pts oynamak zatenCs:go Oynayabiliriz Ama Benden Korkabilirsin Genelde Ölüm Sayım Öldürme Sayımın 2-3 Katı Oluyor Steam Ekle NoNeymTR
Ben Bıraktım Oyun Çöp![]()
Gönderdim istek.Cs:go Oynayabiliriz Ama Benden Korkabilirsin Genelde Ölüm Sayım Öldürme Sayımın 2-3 Katı Oluyor Steam Ekle NoNeymTR
Ben Bıraktım Oyun Çöp![]()
İstediğim şeyde o , önerin işte..
Normal Suncuuda Full Radiant Set Olacaktım Birkaç Gün Daha Oynasam Baktım Pvp Yok bir şey YokPts oynamak zaten![]()
pts girebiliriz nick ver eklerimPts oynamak zaten![]()
AzlaazTRpts girebiliriz nick ver eklerim![]()
Pvp geliyor.Normal Suncuuda Full Radiant Set Olacaktım Birkaç Gün Daha Oynasam Baktım Pvp Yok bir şey Yok
Günün Her Saati 20 Dakika Görev 40 Dakika İse Ya Görevdeki Kutulardan İtem Çıkarsa Onları Satmak Ya Külüp İle Uğraşmak Falan Her Saat Klasik Başka Amaç Yok Ama Pvp ve Klan Savaşı Gelirse Başlarım 0 Dan![]()
krdş ingilizce kullanmak hoşunuza mı gidiyor şu güzel türkiyede biraz türkçe kullanın yav ingiliz olduk resmen gavur oldukHmmm... Strange...
Kusura bakma. Konuyu şimdi okudum. Kendisine de Skype dan ulaştım (Cevap gelmedi...). Mesajı değiştirmek için geldim sen mesaj yazmışsın...krdş ingilizce kullanmak hoşunuza mı gidiyor şu güzel türkiyede biraz türkçe kullanın yav ingiliz olduk resmen gavur olduk