Papatyadan KAHVE Yapmak ?!?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Abinin dediğine göre Amerikan kaşifleri yanlarında papatya getirmişler çünkü çok besleyiciymiş ve inanılmaz derecede kolay yetişiyormuş. (Manyaklar kaldırımlardan fışkırıyor.)

Beyaz Hindiba otundan da yapıyor isteyen olursa eklerim.

@Acarz
@Forumİmamı (Caiz midir hocam ?)
@BurnerTroll (İçersek ölür müyüz bunu ?)
@Monkeygunner5000 (Buraya yazacak bir şey yok.)

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu görünce nedense aklıma bir gün yurtta su kıtlığı çekmiştik su niyetine portakal yiyip sıcak su içip bilmem neler denedik o canlandı gözümde

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alerjisi olan varsa beter edebilir aman, biz uyarımızı yapalım.

Ben tadını sevdiğim için koyu kahverengi yoncaları yiyen adamım doktor hiç sanmıyorum alerjim olacağını

Ha bir de sarı çiçeklerin cinsel organlarını (Polen üreten yerleri işte) çekip çiçeğin nektarını da içtim.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır yani papatyadan kahve yapsan ne yapmasan ne. Bence gereksiz yere uğraşmışlar.

HacıAliyev

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bunlar bunu yapıyosa çinliler ne yapıyo acaba [emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır yani papatyadan kahve yapsan ne yapmasan ne. Bence gereksiz yere uğraşmışlar.

Adam açıklıyor: "Orta çağlarda kahve pahalıydı ve köylü halk sınıfı alamıyordu. Çözümü papatya köklerini kahveye ucuz bir alternatif olarak kullandılar."

İnsanların tat, zevk için Fugu Balığı denen şeyi yediklerini düşünüce gayet mantıklı bence.

Bunlar bunu yapıyosa çinliler ne yapıyo acaba [emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dediğim gibi, Fugu Balığı yiyorlar :D Türkiye'de de fugu balığı yapan restoranlar var. İstersen birinci elden test et :D

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam açıklıyor: "Orta çağlarda kahve pahalıydı ve köylü halk sınıfı alamıyordu. Çözümü papatya köklerini kahveye ucuz bir alternatif olarak kullandılar."

İnsanların tat, zevk için Fugu Balığı denen şeyi yediklerini düşünüce gayet mantıklı bence.
Bence hala gereksiz. Videounun başlığında "Kafeinsiz" yazıyor. Ne anlamı kaldı kahvenin zaten olayı o. Yinede zevkler tartışılmaz. Ben bir çay adamıyım :)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence hala gereksiz. Videounun başlığında "Kafeinsiz" yazıyor. Ne anlamı kaldı kahvenin zaten olayı o. Yinede zevkler tartışılmaz. Ben bir çay adamıyım :)

Ben hayvan gibi kahve içerim, öyle ki kalp tekledi soluğu hastahanede aldık :D Eğer kalp sıkıntım ciddi olsaydı büyük ihtimalle kafeinsiz kahve arardım. Bu da mükemmel bi' alternatif olurdu :D