Şu forumda doğru düzgün premiumlu bir server

shadysback

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yokmu ? şu ana kadar gördüğüm serverların hepsi faction hunger games mini games ve hepsi crackli ve crackli olması oyuncu kalitesini çok fazla düşürüyor. e premiumlu oluncada kimse serverde vip almak için para yatırmıyor tamam server sahipleride haklı ama yokmu şöyle bir babayiğit açsın bi premiumlu server. ayriyetten towny server sayısıda 0 oda ne zaman artacaksa artık

shadysback

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Premiumun varsa neden Türk severlerinde oynuyorsun, Türk serverlerinde oynayacaksan neden premiumun var ?
bende bu oyunu yasal şekilde açılmış olan cracksiz serverlerda oynamak istiyorum ve doğru olanıda bu değilmii ? ve ayriyetten belki yabancılarla oynamak istemiyorum iletişimden dolayı

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende bu oyunu yasal şekilde açılmış olan cracksiz serverlerda oynamak istiyorum ve doğru olanıda bu değilmii ? ve ayriyetten belki yabancılarla oynamak istemiyorum iletişimden dolayı

Evet tatmin oldum :D haklısın.

Türk serverleri sadece premiumlu çok sunucu açmıyor çünkü Türkiyede zaten premium olan adam sayısı az :/ bulması biraz zor.

shadysback

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MCSG Sunucusunu Türk sunucusu kabul edin :D (EU)
Chat'e baktığım zaman Türk'ten başka konuşan görmüyorum ki zaten :D
tamam hadi mcsgde oynasam oda anca hunger games sıkıcı oluyor oda hep oynayınca yabancı towny serverlara giriyorum çok ıssız hiç oyuncu yok kalabalık olanlardada herkes tek başına takılıyo kimse takmıyor :( türk sunucusu olsa ama