Unity 3D Engine Free or Professional Edition?

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bilgisayar mühendisi tanıdığın tavsiyesi ile unity engine başlamayı istiyorum. Unity engine pro veya free edition var. Sadece kullananlar ikisinin farklarını söyleyebilir mi? Sitesinden baktım ama bir de kullananlara sormak istedim :)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
1500$ alcakmısınki :D proda su efektleri falan daha gerçekci daha fazla içerik var kısaca

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben free kullanıyorum, pek bir fark yok. Oyundan 100.000$ dolar kazanınca Unity'yi alman gerekiyor, o kadar. Bir de bazı objeler yok. Onun dışında Unity Free de işine yarayacaktır. Zaten 100.000$ kazanırsam feda olsun 1500$ ona :D

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
pro versiyonunda herşeyin daha gelişmişi var ayrıca platform desteği var, ağaç kırılmaları su yansımaları havadaki ayrıntılar dekorasyonlar daha gerçekçi ve daha fazla ayrıntıları var. daha birçok fark var fakat bildiklerim bunlar.

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
pro versiyonunda herşeyin daha gelişmişi var ayrıca platform desteği var, ağaç kırılmaları su yansımaları havadaki ayrıntılar dekorasyonlar daha gerçekçi ve daha fazla ayrıntıları var. daha birçok fark var fakat bildiklerim bunlar.
Ben free kullanıyorum, pek bir fark yok. Oyundan 100.000$ dolar kazanınca Unity'yi alman gerekiyor, o kadar. Bir de bazı objeler yok. Onun dışında Unity Free de işine yarayacaktır. Zaten 100.000$ kazanırsam feda olsun 1500$ ona :D
Tamam untiy 5 proyu ben deep webden downloadlarım :)

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Bana kodlaması için bir kaynak verseniz türkçe varsa olur yoksa sorun değil :/