faketaxidriver
Undead
- En iyi cevaplar
- 0
95 kiloyum herkesi döverimAbi şu an koptu varya buraları kesin izleyin
95 kiloyum herkesi döverimAbi şu an koptu varya buraları kesin izleyin
ahahahahahahhaahahhaa abi şu an subscriberlar koptu yaw fenaa95 kiloyum herkesi döverim![]()
allah bağış yolladıahahahahahahhaahahhaa abi şu an subscriberlar koptu yaw fenaa![]()
Allahım sen bu konuya karışma allahım senin alakan yok nedir abi :ölüm:[DOUBLEPOST=1439586562,1439585815][/DOUBLEPOST]Chatte forum yöneticilerinden BT_Godu gördüm çaktırmayın foto alıyorumallah bağış yolladı![]()
7:30 da Açtı 0:0 Da Kapattı Normalde 10 Da Açar Sabah 6 Ya Kadar Yapardı 3- 3,5 Saat Erken Kapattıerken açtıydı
iyi oldu benim için efe aydalın yayını var şşş7:30 da Açtı 0:0 Da Kapattı Normalde 10 Da Açar Sabah 6 Ya Kadar Yapardı 3- 3,5 Saat Erken Kapattı
Bende Arkada Oyun İndirken Low Ayarlarda Dona Dona İzliyordumiyi oldu benim için efe aydalın yayını var şşş
Source'dan düşmedim şuana kadar inşallahta düşmemBende Arkada Oyun İndirken Low Ayarlarda Dona Dona İzliyordum
21:41 De Başlattım Şuanda 506.3 MB İndi![]()
İnş Akn Biterde Mobile Ayarlarda Sadece Sesini Duyduğuna ŞükredersinSource'dan düşmedim şuana kadar inşallahta düşmem
Neden beddua ediyosun ne şimdi derdin senin ha ne derdin seninİnş Akn Biterde Mobile Ayarlarda Sadece Sesini Duyduğuna Şükredersin![]()
Neden Ego Kasıyorsun Akn Bitmiyor Diye Ha Ne Derdin Senin ?Neden beddua ediyosun ne şimdi derdin senin ha ne derdin senin![]()
Ego kasmıyorum illaki biticekte niye sen beddua ediyosun asıl onu açıkla ben bi temennide bulundum yağdırın abi ya low desen bişi dememde mobile nedir yaNeden Ego Kasıyorsun Akn Bitmiyor Diye Ha Ne Derdin Senin ?