[YARDIM] Serverimde TNT ve Creeper patlamasını kapatamıyorum!

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Birkaç tane skript ile hiçbirşey olmaz ayrıca benim verdiğim plugin daha fazla lag yapar o yüzden Skript diyorum hiçbir sakınca olmaz.
aynı işi yapıyor ikisinde de lag seviyesi aynı.
Skriptler lag yapıyor diye kimse kullanmıyor , sizce skript kullanmam doğru olur mu :(
sunucunda hiç skript yoksa boş yere yükleme Skript'i plugin kullan daha iyi, eğer zaten skript kullanıyorsan zararı olmaz

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tnt-explosion: true
tnt-playerdamage: false
tnt-minecart-explosion: true
tnt-minecart-playerdamage: false
creeper-explosion: false
creeper-playerdamage: false
creeper-blockdamage: false

Doğru hali bu.
Ya istediğim TNT patlasın ama blokları patlatmasın sadece yakında oyuncu veya mob varsa onlara zarar versin.

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

sunucunda hiç skript yoksa boş yere yükleme Skript'i plugin kullan daha iyi, eğer zaten skript kullanıyorsan zararı olmaz
Pluginle bloklar kırılıyor ve tekrar oluşuyor bu sunucu daha fazla yorar.Ancak skript ile direk TNT'nin blokları patlatmasını kapatıyorsun bu sunucuyu daha az yoruyor.

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Iki tane skript kullanıyorum , ve bu tnt , creeper ,wither skriptlerini nereden bulacağım hiç bilmiyorum..

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Iki tane skript kullanıyorum , ve bu tnt , creeper ,wither skriptlerini nereden bulacağım hiç bilmiyorum..
eğer o iki skripti mümkünse pluginle yap
tnt-explosion: true
tnt-playerdamage: false
tnt-minecart-explosion: true
tnt-minecart-playerdamage: false
creeper-explosion: false
creeper-playerdamage: false
creeper-blockdamage: false

Doğru hali bu.
burda verilmiş zaten doğrusu

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Güzel dostum, plugine gerek yok. Bana griefprevention config.yml sini paylaşır mısın ? Dediklerimi yap olacak.

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
tp koduyla dünyanın olbildiğince çarpaz 2 ucuna git //wand komutuyla seç sonra rg koutuyla spawn false tntnexhause false komutumu ne vardı. bende wg ile pek uğraşmadım[DOUBLEPOST=1439638686,1439638621][/DOUBLEPOST]maalesef bende pluginsiz pek bilmiyorum ayrıca lag engelleyici pluginler pluginler var

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tp koduyla dünyanın olbildiğince çarpaz 2 ucuna git //wand komutuyla seç sonra rg koutuyla spawn false tntnexhause false komutumu ne vardı. bende wg ile pek uğraşmadım[DOUBLEPOST=1439638686,1439638621][/DOUBLEPOST]maalesef bende pluginsiz pek bilmiyorum ayrıca lag engelleyici pluginler pluginler var
Onlar sadece yerdeki eşyaları temizliyerek lag yapmıyorlar.