Mod Harita yapımcılığı ve sohbet

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
''bekleriz''
İnandıkların yanında mı? Daha akıl etmeye eriştin mi?
Dürüst olman güzel. (Profil bilgilerine 9 yaşında olduğunu yazman.)
Başkaları olsaydı kendini akıl edenlerden zannettirecek bir resim koyar ve uydurma bir ad yazardı.
Şimdilik senin vaktin değil. Vaktin geldiğinde bunu de. Yeterli olgunluğa eriştiğinde tekrar böyle bir konu aç.
Sunucu ''sahibi''misin? Proje sahibi misin?
1 cümlelik konu, iş, başarı olmaz.
Gelecekte görüşürüz. Tabi ben dahil edilirsem...

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
''bekleriz''
İnandıkların yanında mı? Daha akıl etmeye eriştin mi?
Dürüst olman güzel. (Profil bilgilerine 9 yaşında olduğunu yazman.)
Başkaları olsaydı kendini akıl edenlerden zannettirecek bir resim koyar ve uydurma bir ad yazardı.
Şimdilik senin vaktin değil. Vaktin geldiğinde bunu de. Yeterli olgunluğa eriştiğinde tekrar böyle bir konu aç.
Sunucu ''sahibi''misin? Proje sahibi misin?
1 cümlelik konu, iş, başarı olmaz.
Gelecekte görüşürüz. Tabi ben dahil edilirsem...

Sohbet yazmış başlığa, ne kadar doluymuşsun arkadaş, belki öğrenmek istediği şeyler vardır. :D

Kardeşim mod konusu Türkiye'de zor. Java bilen adamlar parasız iş yapmıyorlar, modları da parayla satamıyorsun.

Harita da millet hazırcılığa alışık olduğu için adam gibi 3-5 builder grubundan fazla yok.

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sohbet yazmış başlığa, ne kadar doluymuşsun arkadaş, belki öğrenmek istediği şeyler vardır. :D

Kardeşim mod konusu Türkiye'de zor. Java bilen adamlar parasız iş yapmıyorlar, modları da parayla satamıyorsun.

Harita da millet hazırcılığa alışık olduğu için adam gibi 3-5 builder grubundan fazla yok.
Haklısın. Bu arada sonradan başlığa ''ve sohbet'' yazdı. (Ben öyle hatırlıyorum yanlış olabilir.)