Oyunlar niye kasıyor

Pc iyimi

• Çok iyi

Kullanılan: 6 40.0%
  • Orta

Kullanılan: 5 33.3%
  • Biraz kötü

Kullanılan: 3 20.0%
  • Berbat

Kullanılan: 1 6.7%

• Kullanılan toplam oy
    15

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba beyler bir sorunum var.
Benim sistemim gayet iyi ama minecraft outlast filan böyle düşük oyunlarda yüksek kasmalar oluyor.Ekran kartım günceldir.Sistem.
8 gb ram
İntel i7 core 4790 8cpus 3.60 ghz
Nvidia geforce gt 730 4 gb
64 bit sistemde neden kasarki.Geçen gün cube world açtım aşırı derecede kasma vardı.Payday the heist payday 2 filan kasma var.
edit:İşlemci yanlış girmişim düzelttim.

Buda speed fan filan işte :

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Açtığın Oyunlarda Kasması Çok Tuhaf Birkaç İhtimal Var
Pc 2. Gpu Dan Değilde Dahili Gpu Dan Çalışıyor Olabilir Bir Onu Kontrol Etmen Lazım
Pc Deki Sistemlerde Cpuz ve Gpuz İle Bir Sistem Bilgilerini Atarmısın Yakın Zamanda Tamire Falan Gönderdiysen İçinden Parça Çalmış Olabilirler Düşük İhtimal Ama Olmuyor Değil
Isı ya Bağlı Sorun Olduğunu Sanmıyorum Isıya Bağlı Olsaydı Belirli Dakikalar Sonra Kasmaya Başlardı
3. İhtimal Diğer Oyunlar İçin Olabilir Ama Cube World Dede Yapması Tuhaf Eğer Girdiğin Oyunlarda Grafik Ayarları Fazlaysa Olabilir
Ve Birde Şu İhtimal Var Bir İstenmeyen Yazılım Kısacası Virüs Amcalar Performansını Etkiliyor Olabilir

EminG

Em El Ci Pıro Oğ may Gat !
En iyi cevaplar
0
Her Zamanki gibi insanların Yazdığı Yapması Çooook Uğraştıran ve işe yaramayan Yorumlardan tavsiyler vericeğim :D

1) oyunu sil yükle
olmadıysa
2) yeni ekran kartı al
gene olmadıysa
3) yeni işlemci al
gene olmadıysa
4) pc'ye format at
gene olmadıysa
5) yeni pc al
gene olmadıysa
6) intahar et ( 0 fps alırsın ama neyse :/ )
gene olmadıysa
7) öldün artık olum yapacak bişi yok

Şaka bi yana sen en iyisi bilgisayara virüs taraması yap işe yaramazsada gereksiz dosyaları silerek bilgisayarda biraz yer aç

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her Zamanki gibi insanların Yazdığı Yapması Çooook Uğraştıran ve işe yaramayan Yorumlardan tavsiyler vericeğim :D

1) oyunu sil yükle
olmadıysa
2) yeni ekran kartı al
gene olmadıysa
3) yeni işlemci al
gene olmadıysa
4) pc'ye format at
gene olmadıysa
5) yeni pc al
gene olmadıysa
6) intahar et ( 0 fps alırsın ama neyse :/ )
gene olmadıysa
7) öldün artık olum yapacak bişi yok

Şaka bi yana sen en iyisi bilgisayara virüs taraması yap işe yaramazsada gereksiz dosyaları silerek bilgisayarda biraz yer aç
900 gb hafıza var 800 gb boş ?Ben i7 ve geforce 730 için yeni ekran kartı almam.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben öyle değilim kardeşim ! Kasıyor diyorum oynanmaz nerdeyse lol 30 fps oynuyorum maksimum.Sistem gösterip ne yapayım ?
gerçekten ciddi söylüyorsan bunun bi kaç sebebi var
1- soğutma yetersiz kalıyor
2- Güç yetersiz kalıyor
3- Parçalarda sorun olabilir
4- Ramler dandik olabilir