Zaten İsmi Saçma Sapan OyunlarŞöyle daha adam akıllı oyunları oynasan daha iyi olur. En azından böyle oyunlar yerine Rambo: Video Game, Postal gibi oyunlar mesela.
Rambo: Video Game kaç puan almış ve incelemeler de neler yazmışlar biliyor musun? Araştırmanı öneririm. Ayrıca Postal 3 de iğrenç ve saçma bir oyundu.Zaten İsmi Saçma Sapan Oyunlar
Web Tabanı Üzere Oynuyor Diye Düşündüm Bilemem Ve Konu İle Alakasız Postal Oyununu Niçin Çıkardılar Acaba Amaçları NeydiRambo: Video Game kaç puan almış ve incelemeler de neler yazmışlar biliyor musun? Araştırmanı öneririm. Ayrıca Postal 3 de iğrenç ve saçma bir oyundu.
Saçma sapan oyunlar olarak browser oyunlarını çekecekse pek izleneceğini sanmıyorum. Mesela Merlin Kazanı'nın böyle bir serisi var ve browser oyunları yerine bilgisayar oyunlarını oynuyorlar ve gayet güzel izleniyorlar. Ayrıca sanırım postal öldürmenin eğlenceli yollarını göstermeye çalışıyor (Postal 2 favorimdir). Zaten postal'da ki şiddet pek gerçekci değil ama çok eğlenceli oyunu saçma yapan faktörde bu zaten.Web Tabanı Üzere Oynuyor Diye Düşündüm Bilemem Ve Konu İle Alakasız Postal Oyununu Niçin Çıkardılar Acaba Amaçları Neydi
Aynen Absürtlük Sadece Onun Yerine Vahşet Görmek İsterseniz ManHunt mı Manhunter mı Ne Öyle Bir Oyun VardıSaçma sapan oyunlar olarak browser oyunlarını çekecekse pek izleneceğini sanmıyorum. Mesela Merlin Kazanı'nın böyle bir serisi var ve browser oyunları yerine bilgisayar oyunlarını oynuyorlar ve gayet güzel izleniyorlar. Ayrıca sanırım postal öldürmenin eğlenceli yollarını göstermeye çalışıyor (Postal 2 favorimdir). Zaten postal'da ki şiddet pek gerçekci değil ama çok eğlenceli oyunu saçma yapan faktörde bu zaten.
Doğru Diyorsn Enes Batura Falan Özenti Diyincede abi Oluyoruzoyun videosu izleyecekseniz enchantedear
montaj eğlence gibi videolar istiyorsanız da educatedear izleyin düşük kanalları enes batur gibi özenenen kanalları boşverin :/
enes de Pewdiepieya özenti :/Doğru Diyorsn Enes Batura Falan Özenti Diyincede ***** Oluyoruz
Bide Onun Gibi Olmaya Çalışıyormuş La Bi Da Get Diyerek Videoyu Kapattım Neyse Konu Nereden Nereye Geldienes de Pewdiepieya özenti :/
enesin de öyle videoları olduğu için (izliyorum sıkıldıkçaBide Onun Gibi Olmaya Çalışıyormuş La Bi Da Get Diyerek Videoyu Kapattım Neyse Konu Nereden Nereye Geldi
Konu baltalamayı cok seviyorsun heralde ?vay yüzsüz