Acarz
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Konu baltalamayı cok seviyorsun heralde ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
:/
Konu baltalamayı cok seviyorsun heralde ?
Resim gözkmüyor kardeşim.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
:/
o senin sorunun :/Resim gözkmüyor kardeşim.
Bence içerik yoneticisi olamadın diye sinirini içerik yonetici olan insanlardan cıkartma yoneticiler elbet bir eksiğini bulmuşlardıro senin sorunun :/
konuyu baltalama lütfenBence içerik yoneticisi olamadın diye sinirini içerik yonetici olan insanlardan cıkartma yoneticiler elbet bir eksiğini bulmuşlardır
konuyu baltalama lütfen
Manhunt, çoğu ülkede de yasaklanmıştı.Bide Onun Gibi Olmaya Çalışıyormuş La Bi Da Get Diyerek Videoyu Kapattım Neyse Konu Nereden Nereye Geldi
Konumun ile hava atman bana çok saçma geldi açıkcası. Acarz senin bulunduğun konum ile ilgili herhangi bir eleştiri yapmadı ancak onun üstüne konumunu kullanarak eleştiri yapman çok saçma.Bence içerik yoneticisi olamadın diye sinirini içerik yonetici olan insanlardan cıkartma yoneticiler elbet bir eksiğini bulmuşlardır
Yüzsüz KamilManhunt, çoğu ülkede de yasaklanmıştı.
Konumun ile hava atman bana çok saçma geldi açıkcası. Acarz senin bulunduğun konum ile ilgili herhangi bir eleştiri yapmadı ancak onun üstüne konumunu kullanarak eleştiri yapman çok saçma.