Online oyunlarda yaptigimiz hatalar

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer karakterimiz baya geliştirdiysek asla tanimadiginjz kisilere İ am friendly diyip guvenmeyin sonra adice ölduruyorlar.

Sizde anliranizi paylaşin okuyup tecrubelenelim

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu biraz dille alakalı. Oyunu Oynarken Dalgındım ve Magic Damage ile Attack Damage i karıştırıp Magic Heroya Attack Çıkmıştım Sonra Neden İtemler hiçbir işe Yaramıyor Diye Ticket Atmıştım ve benimle dalga geçmişlerdi cevapta :olgun:

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Legend Of Zelda: The Minis Cap oynarken tüm gemleri toplayıp Herşeyi satın alın(Sonra benimki ileri seviyede sap gibi kalırsınız)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Mmo Oyunlara Başladığımda Oyunlara Girer Girmez Birileriyle Chate Başlayıyorum Saatlerce Oyun Hakkında Konuşup Tavsiyeler Alıyorum Sonra Totoş Yok Oyun Şöyle Kötü Yok Böyle Kötü Böyle P2W Demeye Başladığında Oyunu Siliyorum Lanet Olasıcalar Hepsinin Canları Cehenneme Kaç Aydır MmoRpg Oyun Oynatmadılar :p

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mmo Oyunlara Başladığımda Oyunlara Girer Girmez Birileriyle Chate Başlayıyorum Saatlerce Oyun Hakkında Konuşup Tavsiyeler Alıyorum Sonra Totoş Yok Oyun Şöyle Kötü Yok Böyle Kötü Böyle P2W Demeye Başladığında Oyunu Siliyorum Lanet Olasıcalar Hepsinin Canları Cehenneme Kaç Aydır MmoRpg Oyun Oynatmadılar :p
Sakin ol ve blazeleri yok etmeye devam et evlaq