Windows Teması Kendi kendine değişip düzeldi !!

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bilgisayarı annemden alırken bianda ekran gitti ve bi baktım resmen Windows 7 nin teması Home Basic olmuş çok telaşlandım çözümünü aramaya çalıştım ve bi anda ekran gitti ve bu seferde düzeldi neden böyle olmuş olabilir oysa bir programda açmadım ? Temayı bozan neden oldu ?.

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarını Heklemişler Evlat Şimdi Sakin Ol Ve O Lanet Olası Windows7 Ni Windows Xp Ye Güncelle !

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarını Heklemişler Evlat Şimdi Sakin Ol Ve O Lanet Olası Windows7 Ni Windows Xp Ye Güncelle !
1 Yıldan Beri ESET Kullanıyom ne hacklenmesi ben zaten bi tek bu sorunu yaşamamıştım bunu araştır. ESET seviyor beni ESET canüm o benim canüm !!

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
1 Yıldan Beri ESET Kullanıyom ne hacklenmesi ben zaten bi tek bu sorunu yaşamamıştım bunu araştır. ESET seviyor beni ESET canüm o benim canüm !!

Yemek Yapmaya Çalışıyor.
" ESET KULLANIYON NE HACKLENMESİ "
Sen Harcanıyorsun :p

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
" ESET KULLANIYON NE HACKLENMESİ "
Sen Harcanıyorsun :p
Mantık Olarak Anlamadın Heralde şu an Düzeldi Fakat bunun hack olmadığını düşünüyom. Temada bir sorun oldu ? Aynı Sorunu birtek yaşamamışım . Bu forumdaki kişiler madem espri yapacak negatif yönden yapmasın başka olacak nedenlerin varmı .-.

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eset de neymiş ._. Sistem derecelendirmesi yapmıştır bilgisayar.
O yuzden gitmis olabilir.

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pc içindeki parçalar yerinden oynamış ta olabilir.
Birde şu Sıralar masaüstünde bilgisayar Bölümü'ne bastığımda kasanın sesi artıyor veya AMD nin kendi Programını sonrada düzeliyor ve başlangıçta bazı programlar açılmıyor bazıları Açılıyor bilgisayara format attırabilirim :/. Birde Şu sorun oldu bilgisayarı sabah açmıştım AMD Programını açtım bi baktım sürücü denetlenmesi kaybolmuş tekrar denetlemeye başladı. steam Oyunları'nı aramaya başladı O anda kasadan feci ses çıktı.Az Kalsın patlayacak gibiydi sonunda sürücü bilgilerini buldu ve güncel bilgileri Aldı Oyunları'da tarayıp kasa sesi normale döndü Ayrıca Bütün Minidump kayıtlarıda kaybolmuş kendiliğinden uzun süredir açmadım bilgisayarı acaba Ondanmı ? :/

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Windows Defender varken ne ESET'i ?

Windows Defender <3 <3 <3 <3 <3 qalp qalp