Noluyor Hesabıma giremiyorum :'(

BHgg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar Ben BHgg Bugün craften terminal adlı proglamda mod yükleyecektim ve hesap istedi giriyordum bi baktım şifre yanlış diyor :( mojang sitesindende giriş yaptım yine yanlış dedi şifreyi resetleyip yeni şifre yaptım yine girmedi ne oluyor hesabıma giremiyorum :( acil yardım :(

BHgg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ne yapıcam yani :([DOUBLEPOST=1439730500,1439730347][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar minecraft.net den şifre yenile diyorum böyle bir eposta yok diyor mojang dan giriyorum epostaya gönderildi diyor epostayı aldım link e bastım şifre yeniledim ama olmuyor[DOUBLEPOST=1439730974][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar ne yapıcam yani :([DOUBLEPOST=1439730500,1439730347][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar minecraft.net den şifre yenile diyorum böyle bir eposta yok diyor mojang dan giriyorum epostaya gönderildi diyor epostayı aldım link e bastım şifre yeniledim ama olmuyor
Arkadaşlar craften o pragramı az önce arkadaşım sölemişti minecraft hesabını ona ben verdim free gg den almıştım kendisi girdiğini slüyor banada gösterdi giriyor acabaa yeni bir olaymı çünkü onun hesabı bende ben girmeyi denedim minecraft.net ten girmedi :( Umarım anladınız :D

BHgg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
*Forum hesabım çalındı yardım edin napıcam* diyenlerden sandım
Kim diyor hesabım çalındı diye link atarmısın forumun :D[DOUBLEPOST=1439731047,1439731013][/DOUBLEPOST]
Kasayı yan yatır.
Ne alaka ??*[DOUBLEPOST=1439731077][/DOUBLEPOST]
Kim diyor hesabım çalındı diye link atarmısın forumun :D[DOUBLEPOST=1439731047,1439731013][/DOUBLEPOST]
Ne alaka ??*
Ayrıca ben leptopdan giriyom mc ye pc de kasıyor :D ekran kartı yok

PlanetDoga

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
benimkide olmuyor yardım edin 20 dakikadır bekliyorum yarın deniceğim server çökmüştür belki :(