FOSİX MİKROSOFT YAPTI BİKERE TMMI .SVideoda FPS düşmesi normal. Videoyu sabit 60'da oynucam diyosan action kullanıcaksın+ Minecraftta 200-250 civarı FPS alıcaksın Yüksek ayarlarda
Bendede aynısı oluyor. 9600 GT normalde 140 fps ama videoda 40-45-50 FPS. Oyunun bide gereksiz blokları ve gereksiz büyüklüğü var. 3 milyona ne gerek vardı ? 1 milyon yeterdi bence. Ondan dolayı düşük fps verir videoda. Yoksa skywarsta extremeye alsan gene kasmaz videoda :/
Ekran kartını alabilir miyim ?
İşlemcinide görelim.
Minecraftta chunklar yüklenir ya, işte en çok fps düşüren odur. Minecrafta optifine yüklemeyi dene. Sonra bana gel güzelce ayarlayalım. %75'i oyuncuların optifine zaten. Oyunun salak optimizasyonundan dolayıHay be Markus! Biraz daha uğraşıp düzgün bir optimizasyon yapamaz mıydın be gardaş ?
Kardeş Herkese Skypeini ver öyle yapalim.[DOUBLEPOST=1439646157,1439643785][/DOUBLEPOST]Action ile Görüş Mesajesi 2 FPS performance yi full yaptim bu seferde 20 fps aldim ?[DOUBLEPOST=1439646262][/DOUBLEPOST]Ve Actionda OGL Var orada 20 fps yaziyo videodada aynı fps alıyorum .Videoda FPS düşmesi normal. Videoyu sabit 60'da oynucam diyosan action kullanıcaksın+ Minecraftta 200-250 civarı FPS alıcaksın Yüksek ayarlarda
Bendede aynısı oluyor. 9600 GT normalde 140 fps ama videoda 40-45-50 FPS. Oyunun bide gereksiz blokları ve gereksiz büyüklüğü var. 3 milyona ne gerek vardı ? 1 milyon yeterdi bence. Ondan dolayı düşük fps verir videoda. Yoksa skywarsta extremeye alsan gene kasmaz videoda :/
Ekran kartını alabilir miyim ?
İşlemcinide görelim.
Minecraftta chunklar yüklenir ya, işte en çok fps düşüren odur. Minecrafta optifine yüklemeyi dene. Sonra bana gel güzelce ayarlayalım. %75'i oyuncuların optifine zaten. Oyunun salak optimizasyonundan dolayıHay be Markus! Biraz daha uğraşıp düzgün bir optimizasyon yapamaz mıydın be gardaş ?
Ekran kartı vs. vs. işlemcini sormuştum. Cevap alamadım.Kardeş Herkese Skypeini ver öyle yapalim.[DOUBLEPOST=1439646157,1439643785][/DOUBLEPOST]Action ile Görüş Mesajesi 2 FPS performance yi full yaptim bu seferde 20 fps aldim ?[DOUBLEPOST=1439646262][/DOUBLEPOST]Ve Actionda OGL Var orada 20 fps yaziyo videodada aynı fps alıyorum .
İntel hd graphics varsa çok ama çok normal.. o ekran kartıyla o optimizasyona sahip bir oyunda videoda 12 fps alman bayağı normal. git bi r7 265 al. işlemcin yoksa güzel yani.Işlemci: Intel Core i7 4720HQ CPU @ 2.60 GHz 2.60GHz
Ram: 16 GB
Sistem Türü: 64 bit. x64 tabanlı işlemci
Ekran Kartı: Intel HD Graphisc 4600 bir de AMD vardi ama aygıt yöneticisinde gitti.
o 4600. farklı türleride var. biri kötü biri iyiBenim Ekran Kartımda Intel HD Graphisc Family
4 GB RAM
İntel i5 4460 @ 1.70 GHz
x64 tabanlı
Normalde Optifine İle Ayarları Düşürerek 210 FPS Zar Zor Gördüm.
Klasik 100-140 FPS Arası Oynuyorum.
Video İken 60-90 FPS Alıyorum Budamı Normal ?
Benim Fraps Ayarlı İstersen Ozelden Atarım Full Sürüm.
Düzeldi Sağol Kanalın Var Mi ??He Bu Arada Optifine Kullanıyosan Video Settingse Gel Oradan Other'a Orada Fullscreen Mode var onu 1280x720 yap.
Etkisi Kesin Olacaktır.
bende olmuyorHe Bu Arada Optifine Kullanıyosan Video Settingse Gel Oradan Other'a Orada Fullscreen Mode var onu 1280x720 yap.
Etkisi Kesin Olacaktır.