Koyuyorlar Gene Ama Şöyle Oluyor i7 Koyuyorlar Düşük Bir Model Ram Koyuyorlar 666 Mhz Ekran Kartı Koyuyorlar Gtx 850 750Tİ -760 Civarında bir şey O Yüzden Alacağı Verimi Alamaz
Sorununu Pek Bilmiyorum Ama O Klavye Ve Mause Kitlenmeleri Oluyordu Klavyeye Dikkat Etmedim Ama Mause İçin Çok Fazla Uğraştım Çözememiştim Bir Gün Sabahtantan Öğlene Kadar İnternette Dolaşan Virüs Programları kayı Defteri Düzenleyiciler Walware Şeylerei Cart Curt Derin Bir Temizleme Yaptım Diskteki 70-80 Gb Kadar Gereksiz Dosyaları Sildim Ben Ne Kadar Temiz Sansamda X Programında Bulunmayan Sorunu Y Programı Buluyordu Onda Bulunmayanı Z Buluyordu Falan Baya Farklı Sonuçlar Verdi Her Programda 2. Taramayı Yapınca Baya Bir Rahatlama Gördüm Mause Sorunu Ortadan Kalkmıştı Donmalar Bendeki Reset İstemiyordu Kendi Kendine Geçiyordu Ama Sorun Bir Kayıt Defteri Sorunu Veya Bir Virüsden Olduğu Kesin
Şu Son Günlerde Pc De Yaşadığım Sorunlardan Ne Kadar Programla Denesemde Çözemememden Dolayı Özellikle Geç Açılmasıdır Programlarda 70-80 Tane Program Olması Baya Uğraştırdı Oyunlarımda Vardı Baya Ama Oynamıyordum Bir Format Attım Rahatladım Baya Oyunları İndirmek Sorun Olmuyor Tüm Oyunları Download Sırasına Koy Steam Dan Veya Originden Torrent İse Hepsine Hız Sınırlaması Ver Sorun Etme