Üstte ki Üyeye CİNAYET Planı =)

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
/op TheBloodyMask
/gamemode 1
/give TheBloodyMask minecraft:Command_Block

*(Komut Bloğu : kill @a)
*Komut bloğunu redstone Jeneratörüne bağlar ve komut tekrar tekrar çalışır ve ben oyundan çıkarım sonuş olarak herkes MC de ölmüş olur :D
Güzel Fikir Bak Arkadaşlarımı Trollemek İçin Yapcam :D

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O uyurken evine uçan bir ineğe binerek giderim.Kapı yerine pencereden girerim.Sonra pcyi açıp bozarım.Uyanınca kalp krizi geçirir :D

SuperSaiyanVegito

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
neyse süper gizli kıroli öldürür 3000 imi kullanıp sanal alemin içindeki bilinmez Evranlara hapsederdim kırloiyi.
yukardaki adam onu god yaparım p4 set veririm adasdsdafdcfds

5 dakika sonra...

ALARM!! ALARM!! Broly ve Vegito sanal alemdeki her şeyi yok etti!! ALARM!!! Veriler kayboldu!!
Tüm bilgisayarlar patlar.

Sonra da Gogeta'yı da aramıza alıp durdurulamaz üçlü oluruz ve her birimiz birer Süper Saiyan Tanrısı olup evreni yok ederiz. :gg:

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
SuperSaiyanVegito :
Öncelikle Demir bir kafa atarım. Yere bayılırsın. Uyanınca bağlı olacaksın. Güçlerin bir makineye çekiliyor. Yani çıkamayacaksın. Etrafında osuruk kokusu ve kusmuk kokusu var. Büyük ihtimalle gene bayılırsın :D Sonra uyanınca sana domates atacağım. Sonra kafa atacağım iyice. Biraz döverim. Sonra senin kafana elma koyup ok alıştırmanı olarak kullanırım. Veeee!!! Elimde bulunan Yağlama pıçağıyla kolunu keserim. Sonra senin gövdene bir çizik atarım. Seni traş ederim. Sonrada senin oraya atom bombası atıp patlatırım veya uzaya atarım. Bi uydu çarparda ölürsün :D Ölmezsen seni karadeliğe atarımde geber :S

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
SuperSaiyanVegito :
Öncelikle Demir bir kafa atarım. Yere bayılırsın. Uyanınca bağlı olacaksın. Güçlerin bir makineye çekiliyor. Yani çıkamayacaksın. Etrafında osuruk kokusu ve kusmuk kokusu var. Büyük ihtimalle gene bayılırsın :D Sonra uyanınca sana domates atacağım. Sonra kafa atacağım iyice. Biraz döverim. Sonra senin kafana elma koyup ok alıştırmanı olarak kullanırım. Veeee!!! Elimde bulunan Yağlama pıçağıyla kolunu keserim. Sonra senin gövdene bir çizik atarım. Seni traş ederim. Sonrada senin oraya atom bombası atıp patlatırım veya uzaya atarım. Bi uydu çarparda ölürsün :D Ölmezsen seni karadeliğe atarımde geber :S
dıqşın öldün çıq

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Dragonborn ! A new THUM is comşing AY EM BETMEN ! (red Dagon a özel olarak) : Böyle bir thum üretip (nida skyrim oynayanlar bilir) onu süper über güneşten enerji üreten sınırsız pilli müzik çalarıma bağlar ve onu kulağına japon yapıştırıcısıyla yapıştırırım böyleikle psikolojik olarak bozulma yaşar ve uykusuzluktan kendine işkence etmeye başlar ve bu arada betmen kaçar :D :D :D
Emin misin ? 24 Saat Uyumadan Durabiliyorum.Hem Japon Yapıştırıcısıyla Yapıştırdın Diyelim,Ben Bir Ejderim Bildiğiniz Üzere,Ateş Üfler ve Onu Yok Ederim.Acaba Japon Yapıştırıcısı 2000000 Dereceye Dayanabiliyor mu ?
NOT:Kısa Çözüm Müzik Çaların Kablosunu Kes.Dead Müzik Çalar and Welcome to Ahiret,Müzik Çalar xd

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten özel yapım bir maddeden yapacağım 1.000.000.000 adet sıkıştırılmış minecraft obsidyeninden yapacağım kabloda aynı şekilde kaplı olacak ve ısındıkça daha da yapışkan olacak özel bir yapıştırıcı kullanacağım aynı zamanda damarlarına tuzlu su enjekte ederim burunlarına da dinamit koyarım ateş üflediğin anda ka booom

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
LoL oynamayı öğretirim, 30 level olduktan sonra bronz5e düşürüp ondan elmasa çıkmasını isterim. Kanser olma garantili.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni plan! (Huheuehueheuehueheu)
Nyan Cat ile eziyet ederdim. Veya şu "Burası Maynkıraffffttttt!" şarkısının çocukların söylemiş version u olan şarkıyı 1 saat boyunca tekrar tekrar dinletirdim. Emin ol kafası patlardı B).
Smooth Jazz time!

S

Switcher

Ziyaretçi
Güneşli bir yere geçer , bir sandalyeye oturturum. ortası delik. Sonra altına kasede olan bi fare koyarım. Sonra Başına Deve Derisi Geçiririm , Güneşte biraz bekletirim ve Deve Derisi Başına Yapışır , Sonra Göz Kapaklarına İğne Batırırım Göze Değecek Şekilde , Sonra Fare Kasesini Isıtırım ve beklerim , fare dışarı çıkmak için o delikten çıkıp kemirmeye başlayacak , saçlar deve derisi yüzünden yukarı çıkamayıp aşağı doğru inicek , gözünü kapatırsa kör olacak , bunları bekledikten sonra bir tane balyoz alırım kafasına geçiririm , sonra gelinlik giydirip çöpe atarım.

Triple Çin Işkence + My Plan @Sarper170 bu sanaydı :D