Paypal Nakit Kart Hakkında Soru

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
merhaba ben Secret_wither;
Forum sakinlerine bir sorum olacak. benim 60 eurom var. Bunu Migrosta Euro olarak paypal kartıma yatırabilirmiyim? Yada TEB atemesinden paypal kartıma direk euro olarak yatırabilirmiyim? Olursa gta v alacağım. Olmassa uğraşcam bisürü :D

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Merhaba migrostan innial kart alarak o kartıda paypala baglayıp yatırabilirsin bu şekilde paypaldanda alışveriş yapabilirsin ve kolayca yatırmış olursun

Ve Eouro yu turk lirasına cevirirsen daha iyi olur :)

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben kullanıyorum daha öyle farklı para birimleriyle yükleme yapmadım. Ama paypal uluslararası olduğu için yükleme yapabilirsin diye tahmin ediyorum. Ama Migros euro alırmı bilemem

FZYY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
GTA V alma , önermem online dışında pek bir sürprüzü yok , arkadaşınla oynayacaksan alabilirsin ama kendi başına oynayacaksan hiç alma.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
GTA V alma , önermem online dışında pek bir sürprüzü yok , arkadaşınla oynayacaksan alabilirsin ama kendi başına oynayacaksan hiç alma.
zaten online oynamak için alıyorum. Ps3 de var pcyede alacam[DOUBLEPOST=1439814303,1439814234][/DOUBLEPOST]
Tm ozaman bağlayabilirsiniz :)
bağlayamam. Bağlarken hata yaptım lşimdi bağlamak için bisürü uğraşmam gerek.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
onunla uğraşcağıma babamın kartını alsam onunlada gta v alsam sonra 60 euro babamın cüzdanına koysam anlaşılırmı acaba :S
Baban dövizci değilse anlar. Ama çevirirsen anlamayabilir.
Önce cebinde 180TL bulunca bi sevinir, düşünür nerden geldi bu diye. Sonra kartından 180TL'nin çekildiğini görünce eğer sana güvenmiyosa direk seni bulur, sana güveniyosa 3 harflileri araştırmaya başlar :p

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Baban dövizci değilse anlar. Ama çevirirsen anlamayabilir.
Önce cebinde 180TL bulunca bi sevinir, düşünür nerden geldi bu diye. Sonra kartından 180TL'nin çekildiğini görünce eğer sana güvenmiyosa direk seni bulur, sana güveniyosa 3 harflileri araştırmaya başlar :p
180tl bulunca sevinmezki. Hayır aa cebimde para buldum fln derse o sorun değil ama karttan 180tl harcadğımı anlarmı? yoksa daha dün almanyadan geldik. 60 euroyu koyarım dolabına fln sanarki 60 euroyu bozdurmayı unutmuş[DOUBLEPOST=1439825414,1439818811][/DOUBLEPOST]Hallettim. Annemin kartıyla aldım. Sonra babamın cüzdanına 60 euro koydum. Gilzice yaptığım için kendimi hırsız sanıyorum o yüzden 20-30tl daha koyacam babamın cüzdanına.