- En iyi cevaplar
- 7
Dediğini anlamadım ancak şunları denedim ve çalışmıyorplugin variable.setenabled() olması lazım![]()
Deniyorum umarım çalışır.bu olmalıKod:Plugin pl = Bukkit.getPluginManager().getPlugin("pluginismi"); getServer().getPluginManager().disablePlugin(pl);
this.setEnabled(false)Dediğini anlamadım ancak şunları denedim ve çalışmıyor
getServer().getPluginManager().disablePlugin("MoonPlugin");
this.setDisabled();[DOUBLEPOST=1439820351,1439820321][/DOUBLEPOST]
Deniyorum umarım çalışır.
bu olmalıKod:Plugin pl = Bukkit.getPluginManager().getPlugin("pluginismi"); getServer().getPluginManager().disablePlugin(pl);
2 kod da çalıştı. Aslında bu kodları bulmuştum ancak şöyle bir sorun var. Bu sorundan dolayı çalışmıyor sanıyordum.this.setEnabled(false)
var gayet niye fanteziye girişiyorsun![]()
başka pluginleride kapatbilir böylethis.setEnabled(false)
var gayet niye fanteziye girişiyorsun![]()
this'in oradaki manası plugin zatenbaşka pluginleride kapatbilir böyle
Ne alaka?İstediğiniz pluginin config dosyasında aktiflik durumu olması gerekir.
Tamam senin kodu kullanıcam zaten senin kod lazımdı bana ama şöyle bir sorun var. (Anlamadıysanız diye tekrar yazıyorum)başka pluginleride kapatbilir böyle
onu bilemiyorum.Ne alaka?
Tamam senin kodu kullanıcam zaten senin kod lazımdı bana ama şöyle bir sorun var. (Anlamadıysanız diye tekrar yazıyorum)
Pluginimde /test diye bir kod var.
Plugini senin yazdığın kod ile kapatıyorum. Plugin kapalı ancak sohbetden /test yazınca hiçbir şey yazmıyor. Normalde Type "/help" for help yazması lazım.
tamam oraya Plugin pl = ... kodu atmadığın için öyle sandımthis'in oradaki manası plugin zaten
Başka bir plugini de kapatabilir kendisininkini de.
Çözdüm zaten ancak pek düzgün olmadıöyleyse if koyacaksın komut kısmının başına !isEnabled yapacaksın olacak.