Küreğinen geliyorlar | Ragecraft 2

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

abenzu(yeni)

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artılar:
+Videon kaliteli.
+Nasıl oynanacağını biliyorsun.
Eksiler:
-Işıklandırma düşük. Bu nedenele ışığın fazla olduğu veya açık olduğu ortamlarda görmek güçleşiyor.

Hem artı hem eksi:
Konuşurken bir konudan başka bir konuya hızlıca geçiş yapabiliyorsun. Bazıları için iyiyken bazılarının anlamamasına yol açabilir.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artılar:
+Videon kaliteli.
+Nasıl oynanacağını biliyorsun.
Eksiler:
-Işıklandırma düşük. Bu nedenele ışığın fazla olduğu veya açık olduğu ortamlarda görmek güçleşiyor.

Hem artı hem eksi:
Konuşurken bir konudan başka bir konuya hızlıca geçiş yapabiliyorsun. Bazıları için iyiyken bazılarının anlamamasına yol açabilir.

Çok sağol. En çok ihtiyacım olan yorum tipi.

Işıklandırma konusunda; haritanın karanlık olması gerekiyor. Haritayı tasarlayan adam bilerek yapmış. Aydınlık gösterdiğim takdirde atmosfer bozulur :(

Konuşma konusunda; Dikkat bozukluğu var bende 15 saniye boyunca aynı konu hakkında konuşamıyorum :D Kendimi dinlerken çok rahatsız oluyorum açıkçası.

abenzu(yeni)

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok sağol. En çok ihtiyacım olan yorum tipi.

Işıklandırma konusunda; haritanın karanlık olması gerekiyor. Haritayı tasarlayan adam bilerek yapmış. Aydınlık gösterdiğim takdirde atmosfer bozulur :(

Konuşma konusunda; Dikkat bozukluğu var bende 15 saniye boyunca aynı konu hakkında konuşamıyorum :D Kendimi dinlerken çok rahatsız oluyorum açıkçası.
O zaman sorun yok.