Hangi Oyun :/

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben o kadar oyunlara para verdım kendıme nedense pre almıyorum dıye hep soruyorum ve pre hala yok ama alıcam heralde. :olgun:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Portal 2 alabilirsin. Co-op atabiliyorsunuz. Çok eğlenceli bir oyun. Oyunda tamamen beyninizi kullanmalısınız. böyle etrafa portallar atıp glados'un hazırladığı yerleri geçiyorsunuz. Çok güzel bir oyun tavsiyem tamamen.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Portal 2 alabilirsin. Co-op atabiliyorsunuz. Çok eğlenceli bir oyun. Oyunda tamamen beyninizi kullanmalısınız. böyle etrafa portallar atıp glados'un hazırladığı yerleri geçiyorsunuz. Çok güzel bir oyun tavsiyem tamamen.
Zor olan tek bir puzzle vardı o da sondan 3. falan Co-op olarak :(

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ark alabilirsin
Cs:go tavsiye ederim ama sadece pyunu al , skin için para yatırma..
Battlefield 4 alabilirsin , güzel oyundur kendisi , bende var multiplayer çok zevkli bir oyun eğer cs gonun o bunaltıcı atmosferinden sıkıldıysan BF4 girersin , veya uçak alıp tank alıp kaçmaktan bıktıysan csgo girersin..[DOUBLEPOST=1439955004,1439954954][/DOUBLEPOST]
Beende onu dusunmuyor degilim boyle 2 si arasinda kaldim warbandmi premi :/

Hic bi arkidisimde yok portal 2 :/

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı paraya BF4 alabilirsin.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ark alabilirsin
Cs:go tavsiye ederim ama sadece pyunu al , skin için para yatırma..
Battlefield 4 alabilirsin , güzel oyundur kendisi , bende var multiplayer çok zevkli bir oyun eğer cs gonun o bunaltıcı atmosferinden sıkıldıysan BF4 girersin , veya uçak alıp tank alıp kaçmaktan bıktıysan csgo girersin..[DOUBLEPOST=1439955004,1439954954][/DOUBLEPOST]
aynı paraya BF4 alabilirsin.
Cs:go var zaten .-. Bf4 ne kadarki ?

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi