serkan234567
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
evet ve artık 1.8 de komut bloklarıyla blok havuzu yapımı
"GİZLİ"..GİZLİ değil ?
şimdi düzeltim"GİZLİ"..
Tebrikler![DOUBLEPOST=1439956224,1439956099][/DOUBLEPOST]1-Aşırı basitşimdi düzeltim
Tebrikler![DOUBLEPOST=1439956224,1439956099][/DOUBLEPOST]1-Aşırı basit
2-Düzgün bilmiyorsun
3-Alıştırma yapmalısın
4-Böyle bir şey için konu açmana gerek yok
Bak 2 dk Ugrastıgın Bile Bir EMEKtir Ve Buna Saygı Duymak Zorundasın.Tebrikler![DOUBLEPOST=1439956224,1439956099][/DOUBLEPOST]1-Aşırı basit
2-Düzgün bilmiyorsun
3-Alıştırma yapmalısın
4-Böyle bir şey için konu açmana gerek yok
1-Bazen basit sadece basittir burada bir komut gösteriyorsun , bunun neresi zor?1-) böyle bir şey yapmamım sebebi bilmeyenler için
2)- evet belki öyle
3)- zaten yapıyorum
4)- bazen basit bile zordur
Ben saygı duyuyorum , sadece kendini ilerki seviyelere geçirebilmesi için tavsiye veriyorum , hemen atarlanma genç.Bak 2 dk Ugrastıgın Bile Bir EMEKtir Ve Buna Saygı Duymak Zorundasın.
benım dedigim atar degil ve ve bida bana atarlı dersen uyarı yerim düzgünce konusalım burda1-Bazen basit sadece basittir burada bir komut gösteriyorsun , bunun neresi zor?
2-Bir komutu bilmeyen olamaz özellikle fill"i..
3-Sana tavsiyem kendini iyice geliştirip çeşitli şeyler yap..[DOUBLEPOST=1439956767,1439956691][/DOUBLEPOST]
Ben saygı duyuyorum , sadece kendini ilerki seviyelere geçirebilmesi için tavsiye veriyorum , hemen atarlanma genç.
Ehh o zaman şöyle söyliyim;benım dedigim atar degil ve ve bida bana atarlı dersen uyarı yerim düzgünce konusalım burda
söyledigin cümleyi cevaplarken 2 kere dusun ozmanEhh o zaman şöyle söyliyim;
"Sert konuştuğum için her cümlemi kavga şeysi olaraö algılama"
Senin de 2den daha fazla düşünmen gerektiği belli "söyledigin cümleyi cevaplarken 2 kere dusun ozman![]()
Daha Fazla Konuscakmısın ? Cunku Bunu Skypede Hallederiz ?Senin de 2den daha fazla düşünmen gerektiği belli "".