Teorik_Buildci
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
yarın müsaitmisin ?Title ile mi?
Ben de diyorum ki oyuncuyu gerçekten korkutmak istiyosan ses kullanmanı tavsiye ederimAma görüntü kısmına da yardımcı olurum.
yarın müsaitmisin ?Title ile mi?
Ben de diyorum ki oyuncuyu gerçekten korkutmak istiyosan ses kullanmanı tavsiye ederimAma görüntü kısmına da yardımcı olurum.
Yarın evde olmayabilirim. Ama olursam öğleden sonra açığım. Intro ile de uğraşıyorum şu anda ama.yarın müsaitmisin ?
okYarın evde olmayabilirim. Ama olursam öğleden sonra açığım. Intro ile de uğraşıyorum şu anda ama.
Direk gelmesi de ayarlanabiliyor.Onla zor. Çünkü fade in ile geliyolar. Yani aniden gelmiyolar. Ayrıca jumpscare'da 30% görütü 70% ses korkutur. Sesi da sağlarsan çok daha verimli bir sonuç alırsın.
Nasıl oluyor? Çok ilgilenmediğim için title ile onu pek bilmiyorum.Direk gelmesi de ayarlanabiliyor.
Nasıl oluyor? Çok ilgilenmediğim için title ile onu pek bilmiyorum.
Teşekkrüler.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu siteden öğrenebilirsin.
Hayaller HayatlarBen de FNAF Minigame yapıyorsun sandım. Bir an heyecanlanmıştım@Sarper170
Hani böyle bir link açıyorsun bağırma sesi geliyor korkunç bir resim görünüyor mesela korkunçlu karıJumpscare nedir? birisi aydınlatabilir mi? yeni konu açmayım![]()
TeşekkürlerrHani böyle bir link açıyorsun bağırma sesi geliyor korkunç bir resim görünüyor mesela korkunçlu karıona denir jumpscare. Bu tabi oyunlarda da olur özellikle FNaF. Elbette Minecraft'ta da yapılabiliyor.