aripoyKOYAR
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Laptoptan ???
laptopda nasıl internet var internet gittiyse sizi anlamıyorum dostum
Laptoptan ???
laptopda nasıl internet var internet gittiyse sizi anlamıyorum dostum
Realtek Ethernet Controller Driver Diye bişi kurdum az önce yada Realtek Internet Controller Drive .dRealtek Kurdunmu Pcye ?
okudum zaten pc diyorsun pc laptop mı masaüstümü söylememişsin kiDoğru okusana konuyu burda gelip konuyu kirletmeye çalışma
@aripoyKOYAR
Kardeşim benim nerden yazdımdan sanane onu diyorum wi fi da sorun yok zatenokudum zaten pc diyorsun pc laptop mı masaüstümü söylememişsin ki
Toplama bilgisayarda internet yok diyor lap diye konuya atlamak yerine biraz mesajları okusanız, trollük peşinde koşmasanız böyle olmayacak.okudum zaten pc diyorsun pc laptop mı masaüstümü söylememişsin ki
System 32yi sil kasayı yan yatırYardım edin pls her şeyi yaptım yine olmadı![]()
Yaptım olmadı .d xdSystem 32yi sil kasayı yan yatır
Kasayı sola yatırdıysan olmaz sağa yatıracaksın bu kdar cahil olunur mu Allahım yaYaptım olmadı .d xd
Hee ne cahilim hemen denicem[DOUBLEPOST=1439991439,1439907230][/DOUBLEPOST]GÜNCELKasayı sola yatırdıysan olmaz sağa yatıracaksın bu kdar cahil olunur mu Allahım ya
Dalga geçmeyi bıraksanız artık ?kasayuı 60 derece açıyla yukarı kaldır sonra modeme tokat at, kablolarla oyna.
kesin olur.
*troll değil.
troll değil diye boşuna mı yazdım benDalga geçmeyi bıraksanız artık ?
Tamam boşvertroll değil diye boşuna mı yazdım ben
aynısı bendede oldu o şekilde çözdüm.