Forumİmamı
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
al bir koka kola iç broly'nin atakları sizde kafa yapmış xdBiz animeciyiz ulen ! @Uchiha_Madara birde imam olacaksın başkalarının zevkine saygı duy ımam haddini bil imam sakalını keserim IMAM !!!!!
al bir koka kola iç broly'nin atakları sizde kafa yapmış xdBiz animeciyiz ulen ! @Uchiha_Madara birde imam olacaksın başkalarının zevkine saygı duy ımam haddini bil imam sakalını keserim IMAM !!!!!
Tamam ımam ımam osur bizde osurak rahatlıyak !al bir koka kola iç broly'nin atakları sizde kafa yapmış xd
Sanırım bu arkadaş olgunlaştığına dair konu açmıştı.Forumda Ciddilik önemlidir,uyarı alabilirsin dikkat et.Tamam ımam ımam osur bizde osurak rahatlıyak !
şu an canım sıkılıyor canım sıkılınca ben böle oluyorum.[DOUBLEPOST=1439997029,1439996996][/DOUBLEPOST]CS:GO da ban yedimHard Rock,Black Metal,Wwe,The Walking Dead,Prsion Break ve Konu Yeri Yanlışçısı.
Sanırım bu arkadaş olgunlaştığına dair konu açmıştı.Forumda Ciddilik önemlidir,uyarı alabilirsin dikkat et.
Anti animecilere bulaşma alırım foyanı aşağı B)Biz animeciyiz ulen ! @Uchiha_Madara birde imam olacaksın başkalarının zevkine saygı duy ımam haddini bil imam sakalını keserim IMAM !!!!!
Bu arada sen sorunlumusun ? biz animeci isek sanane ? animecilere neden düşmansın sonra animeciler bana sövüyor tabi söverler sen bizim zevkimize saygı duysan animeciler sana atar yapmaz @Uchiha_Madara seni etiketlemeden duramıyorum kanka[DOUBLEPOST=1439997270,1439997232][/DOUBLEPOST]Anti çizgi filmciyiz biz.
PeqiAnti animecilere bulaşma alırım foyanı aşağı B)
Anti animecilere bulaşma alırım foyanı aşağı B)
Profil resminde minions olan birisi mi diyor bunu?Anti çizgi filmciyiz biz.
ThugLife :se:Profil resminde minions olan birisi mi diyor bunu?
krdş sen rayandu06 değilmiydin :/Metalci, ırkçı, anti-türkçepop, anti-otaku, uykucu, türkçü, egoist, incici
prdn ama slk msn .s[DOUBLEPOST=1439998316,1439998279][/DOUBLEPOST]Biz animeciyiz ulen ! @Uchiha_Madara birde imam olacaksın başkalarının zevkine saygı duy ımam haddini bil imam sakalını keserim IMAM !!!!!
Kardeş valla kim olduğumu ben bile çözemedim kimlik arayışındayımkrdş sen rayandu06 değilmiydin :/
Tabii ki de değil.krdş sen rayandu06 değilmiydin :/
rayandu06 öldüTabii ki de değil.
diğer hesaplarını yazdığın mesajındaki hesap gibi geldiydi de neyseTabii ki de değil.