Yakında açacağım servere etiketlicem seni qnq .sBiliyor musun? Sırf bu yüzden (Sunucu bulamamaktan) dolayı site tasarımı yapmaya başladım :/...
Ne tür şeyden hoşlanıyorsun . ? Pvp ? build ? Pvp ise tam doğru yerdesin . Çok güzel sistemler , cok güzel buildlerle karsında olacağım . sadece 2-3 gün lazım .zamanında yüzlerce lirayı saçma sapan şeylere harcayacağıma preminyum alaydım keşke
(gerçi o paraları harcadığım zamanki aklımla gider 15 liralık preminyumlardan alır kazıklanırdım)
fark etmez alışılmışın dışındaki hazır pluginlerden farklı olsun yeterNe tür şeyden hoşlanıyorsun . ? Pvp ? build ? Pvp ise tam doğru yerdesin . Çok güzel sistemler , cok güzel buildlerle karsında olacağım . sadece 2-3 gün lazım .
Doğru yerdesin cnm .s sjsjsfark etmez alışılmışın dışındaki hazır pluginlerden farklı olsun yeter![]()
Benn pvp sunucusu üzerinde ilgileniyorum + Survival serveri ise 1.9 da acacagım .Banada;
-Hammaddesiz
-Vipsiz
-Parasız pulsuz
-Marketsiz
-Pluginsiz (temeller hariç)
-Çok kişili
Bir survival sunucu bul da görelim..
İmam bayıldı :'Itrdeki rp anlayışı,
knk boss kesek enç basak yada sew olan 1 yazsın. Rp istiyorsanız başka platformları öneririm.
Sen rp sunucusu görmemişsintrdeki rp anlayışı,
knk boss kesek enç basak yada sew olan 1 yazsın. Rp istiyorsanız başka platformları öneririm.
ah dostum, rp derken bildiğin şehir yaşantısı diyorum, çeteler zenci abiler falan varsa pmden ip yolla çabuk lütfenSen rp sunucusu görmemişsinO gördüklerin mmorp
Attım mesajınıah dostum, rp derken bildiğin şehir yaşantısı diyorum, çeteler zenci abiler falan varsa pmden ip yolla çabuk lütfen![]()