Forumdan ayrılma olayları ve kurallar

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Merhaba,

Bildiğiniz gibi forumdan ayrılma olayları sıklıkla artmakta. Bunun sebebini birazdan açıklarım. Ama önsöz olarak söylemek gerekirse insan topluluğu olarak durum vahim. Kimse çevresinde olan bitenin farkında değil. Saygı ve ciddiyet 0'ın altında.

Forumda artık öyle bir durum var ki insanlar şaşırmış,
Herkes ("Ben Gidiyorum Eyvallah") demekte. Açık açık söylüyorum forumda adam gibi gidicem dedikten sonra hesabını kapattıran 1 kişi oldu. Gerisi yalan. Kararlarınızı 100 kez değil 1 kez verin. Madem bu kadar "Gidicem,Hoşkalın,Adios" Diyorsanız hadi şöyle bir şey yapalım

• Hessap Dondurma
Yönetici olan arkadaşımız bir tane (Hesap Dondurma) bölümü açsın. Bu bölüme sadece Hesap Ayarlarından girilsin. Burada aynı şikayet formu gibi bir bölüm olsun. İçine sadece (Neden hesabınızı kapatmak istiyorsunuz) diye bir text menüsü açılsın. Oradan yazın nedenini altada bi buton olsun (Bu işlem geri alınamaz, eminmisiniz diye) tıklayın onada hesabınız onay içinde bir yöneticiye gitsin sonrada donsun. En azından konu açıpta konuştuktan sonra yarın yüzsüzler gibi merhaba diyen kısım gider

• Kuralların Detaylı Anlatımı
Kural olarak forum iyi. Ama kurallar detaylı bir biçimde açılmamış. Bunun düzeltilmesi gerek. Mesela ben uygunsuz bir içeriği bilmeden paylaştım. Bu uygunsuz içerik açıklanmaz ben nereden bileyim paylaştığım şeyi.

• Cezadan Çok Uyarıların Artırılması
Yanlış konu açtınızmı bildiğiniz üzere uyarısız Hesabınız kısıtlanır. Bir aile çocuğunu uyarmadan direk ceza verirse ne olur sizce? Bir anlam verilemez veya ders alınamaz. Hatalardan ders çıkarılması için cezalar bi nevzi yumuşaltılmalı.

• (- den + ya) Ciddiyetinizi Kazanın
Afedersiniz ama (:asdasdasdasdasdasdga) ne demek. Bu nasıl bi gülmek harbiden (:D) yapmak çok mu zor? Biraz ciddiyet kazanın. Ciddiyetsiz olmaz size kişilik sahibi etmez. Sizi sadece 1 kitle kurubuna sokar.

Yani, Benim diğeceğim bu. Ne haliniz varsa görün noktasındayım. Herkes hata yapar adminlerde insan ama atılan iddalar öyle böyle idda değil. Üyeler bi garip, Manyak manyak insanlar geliyor. Forum bi nevzi düzeldi ama nereye kadar ?. Şimdi sorun kendinize "Ben neden bu forumdayım" diye. Az kişi cevap verebilir bu soruya. Bu forumdasınız çünkü bu forumda kafa dağıtıyorsunuz, Az da olsa bir eğlence içinde dolaşıyorsunuz, Sorunlarınızı, sıkıntılarınızı ve bazen özelinizi insanlarla, üyelerle paylaşıyorsunuz. Sorunları çözmeyi veya eğlenmeyi kim istemez ki? Ama burada bir nokta getirin. Eğer sohbeti çorba yapıcaksanız, İnsanları yardım alıcak diye azarlarsanız, dalga geçerseniz. Afedersiniz ama Türk gencinin teriiyle ergen ergen hareketlerde bulunacaksanız bu benim saydığım anlamlardan birine hitap etmiyorsunuz demektir. Yani o zaman gidebilirsiniz.

Zaman ayırdığınızdan ötürü teşekkürler,

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hmm. Okudum. Çok hoş. Güzel yazmışsın.
Gelip gitmeler çok fazla. Ama ne yapsınlar küskünlük sonsuza kadar sürmez. Kalplerindeki yük gidiyor ve geri geliyorlar :)

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
şu an sergünyirmialtı haricinde doğru dürüst hiç kimsenin ayrıldığını görmedim.
Neymiş görüşürüz bi daha gelmiyecem. 2 ay sonra GERİ DÖNDÜM! diye konu açıyolar.
Sanki önemli birisi. Cumhurbaşkanı mübarek. Bizene senin gitmenden gelmenden.
Ben bi ara 5 ay foruma girmedim. Kimsenin haberi olmadı gittiğimden.
Çünkü gereksiz konu açmadım.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun kurallarda değil, üç beş sıkıntı haricinde. İnsanlar uygulamadan şikayetçi. KRHN gibi bir insan bile uygulamadan rahatsızsa bir çekip çevirme yapılmalı derim.

Bana şu ana kadar haksızlık dokunmadı. Çözüldü yönetimle aramda. Ama bir sıkıntı var genel itibariyle.

Ama bir hikaye vardır;

Polonyalı bir papaz anlatıyor;
"İlk gün yahudileri götürdüler. Sesimi çıkartmadım çünkü ben Yahudi değildim. İkinci gün çingeneleri götürdüler, sesimi çıkarmadım çünkü ben çingene değildim. Üçüncü gün zencileri götürdüler, sesimi çıkarmadım çünkü beyazdım. Dördüncü gün benim için geldiler ama benim için sesini çıkaracak kimse kalmamıştı" ("Susma sustukça sıra sana gelecek" sloganının orijini olarak bilinir bu hikaye)

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana bi soru, Atatürk kitapların iki satırını okusaydı. Tarih nasıl değişirdi? Dimi, Öyle yapsa sen burada Türkçe konuşabilirmiydin ?

Ben diyeceğimi dedim. Cidiyetsizlik insana kişilik kazandırmaz, 1 guruba sokar
Ciddiyetsiz olup kişilik kazanmak için yapmıyorum
Böyleyim ben
Ayrıca foruma eğlenmeye giriyorum ben,Dünyayı kurtarmaya değil.tabii ki ciddiyetsiz olacağım

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cezalardan çok uyarıların arttırılması kısmına katılmıyorum. Bir musubet bin nasihattan iyidir. Anne ve çocuk örneğini vermişsin fakat forumdakiler "çocuk" değil. Herkesin aklı başında. Bunu anne çocuk örneği ile ilişkilendiremezsin.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel anlatmışsınızdır ve yazmışsın ben de bir şey eklemek istiyorum bence forumda tag olmadan bazı kişiler olmalı bunların yaptığı raporlar daha ön planda çıkmalı ama Seçilen kişi tarafsız olmalı

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Cezalardan çok uyarıların arttırılması kısmına katılmıyorum. Bir musubet bin nasihattan iyidir. Anne ve çocuk örneğini vermişsin fakat forumdakiler "çocuk" değil. Herkesin aklı başında. Bunu anne çocuk örneği ile ilişkilendiremezsin.
Meğel olarak verdim. Sonuçta burada örneklendirme yapıyorum, Forumda aklı başında insanlar olabilir afedersin ama tam halen nasıl yazıcağını bilmeden yazanlarda var.

Ciddiyetsiz olup kişilik kazanmak için yapmıyorum
Böyleyim ben
Ayrıca foruma eğlenmeye giriyorum ben,Dünyayı kurtarmaya değil.tabii ki ciddiyetsiz olacağım
Şimdi öbür mesajlamı sen kendini anlattın Yoksa bu mesajlamı kendini anlattın.

Atatürk'ü direk neden karıstırıyosun, o belki olmasaydı "belki" bende olmazdım. Ve bu benim için sorun olmazdı?
Sözüm yok. Olup olmamak senin tercihin.

-Görüşler sizin. Bana nefret duyanda çok, sevmiyende , laf atmaya çalışanıda. Ben karışmıyor tek diyeceğim aklınızı toparlayın.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bırakacaksan sadece profiline yaz ve terk et bukadar yani 2-3 cümle israf iyi olmuyor be. Yani böylesi daha hoş hesap hakkında hiçbir sey olmasını istemiyorsan dondurma özelliği iyi olabilir.