Format Attırsammı ?

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bu Ay bilgisayarıma format attırıyımmı diye düşünüyorumda İşte Bazı nedenleri

-Bilgisayarı başlatınca bazı Programların sağ alttaki görev çubuğunda gözükmeyip otomatik çalışmıyor tekrar bilgisayarı çalıştığında otomatik başlıyolar gene ;-;
-Windows 7 den Bııktım Artık biraz sürümü yükseltmek istiyom.
-Bilgisayar Çok yavaş Açılıyor bilgisayar açıldığı zaman Alttaki Hani Çubuk varya bütün hani başlat tuşu var çalışan programları Gösteren o ya işte o bilgisayar açılışında gözüküyor ama masaüstündeki bütün uygulamalar gözükmüyor 1-2 Dakka geçtikten sonra gözüküyorlar ;-;
-Bilgisayar açılırken 10 saniye felan siyah ekranda kalıyor sonra masaüstü gözüküyor.
-Masaüstünde Bulunan Bilgisayar sekmesine bastığım zaman kasa fena ses çıkarıyor
Vb.
İşte sorunlar böyle format attırsammı ?

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

Lanetli Creeper

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows 10 a şimdilik geçmiycem bir sürü sorun varmış ayrıca format attırmak istiyorum. format atmak istemiyom.
Ben şu an Windows 10 kullanıyorum. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım. O yüzden örnek verebilir misiniz? Bir de eğer format attırmaya para verecekseniz sizin atmanızı öneriyorum.

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Windows 10 çogh güzel ben millete 10TL ye kuruyorum ucuz dime hemde driverlar ile birlikte

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben şu an Windows 10 kullanıyorum. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım. O yüzden örnek verebilir misiniz? Bir de eğer format attırmaya para verecekseniz sizin atmanızı öneriyorum.
Çoğu Kişi Windows 10 u yükledikten sonra bazı oyunlar hata veriyormuş eki windows sürümlerinde çalışıyormuş
Bazı Kişilerin Önlerinede ''bir şey oldu'' diye gereksiz diye bir kutu çıkıyor. oysa bilgisayar halen normal kullanılabiliyor ?
Bazıları şu alttaki çubuğun sağ bölümünde çalışan programları gösteren yer var ya bazı programların çözünürlüğü düşük oluyor
gibisinden sorunlar ?

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoğu Kişi Windows 10 u yükledikten sonra bazı oyunlar hata veriyormuş eki windows sürümlerinde çalışıyormuş
Bazı Kişilerin Önlerinede ''bir şey oldu'' diye gereksiz diye bir kutu çıkıyor. oysa bilgisayar halen normal kullanılabiliyor ?
Bazıları şu alttaki çubuğun sağ bölümünde çalışan programları gösteren yer var ya bazı programların çözünürlüğü düşük oluyor
gibisinden sorunlar ?
Yav hata çıkaran programı uyumluluk modunda başlatırsın olur biter. Ayrıca format atmak hç de zor değil ki neden kendin atmıyorsun?

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
şu an Format Attırdım bi 3-4 saat bekledik windows 8.1 kurdurttuk ve update yaptık kısacası her iş harika gitti önerileriniz için teşekkürler :)

Ancak Yazılar Küçük gözüküyor bunun için orta boyutta olmasını nasıl sağlayabilirim ?

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
şu an Format Attırdım bi 3-4 saat bekledik windows 8.1 kurdurttuk ve update yaptık kısacası her iş harika gitti önerileriniz için teşekkürler :)

Ancak Yazılar Küçük gözüküyor bunun için orta boyutta olmasını nasıl sağlayabilirim ?
Masaüstüne sağ tıkla. "Ekran Çözünürlüğü"nü seç. Orada metinleri büyütün yada küçültün gibi bir yazı olacak. Ona tıkla.