- En iyi cevaplar
- 0
bende kar yağdığı bir zamanı bekliyorum çekmek için bu arada parkur yaparken altımı ıslatmaz isem iyi
[DOUBLEPOST=1440011917,1440011885][/DOUBLEPOST]
Kız mı bu arkadaşhe ? söle
![]()
Erkek, Arap lakabı.
bende kar yağdığı bir zamanı bekliyorum çekmek için bu arada parkur yaparken altımı ıslatmaz isem iyi
[DOUBLEPOST=1440011917,1440011885][/DOUBLEPOST]
Kız mı bu arkadaşhe ? söle
![]()
Çoğu kezban ya en nefret ettiğim olayAynen bizde niye böle yok hep kezbanhepsi değil aslında
Benim kız arkadaşım cosplay ci bir fotosunu atayım mı sanaErkek, Arap lakabı.Bir ara da Taksim'de turistlerden para koparmak için padişah kılığına giren adama "Senden büyük Allah var" diye bağıracaktm.
Kardeş istanbul / üsküdar yakınsa yanına geliyim haber verbende kar yağdığı bir zamanı bekliyorum çekmek için bu arada parkur yaparken altımı ıslatmaz isem iyi
![]()
Ya ben güzel kızlar tanıyorum çevremde de cosplayci hepsi[DOUBLEPOST=1440012192,1440012148][/DOUBLEPOST]Çoğu kezban ya en nefret ettiğim olayBu kezbanlarla ilgili kitap yazıcam artık o derece araştırıyorum. Ben çok fazla bir şey istemiyorum aslında şöyle delikanlısından bir bayan olsa yeter
![]()
Naruto videosunu orda çekicez ama şu an çekiceğim şey izmirdeKardeş istanbul / üsküdar yakınsa yanına geliyim haber ver![]()
Yolla, merak ettimBenim kız arkadaşım cosplay ci bir fotosunu atayım mı sana![]()
Kardeş istanbul / üsküdar yakınsa yanına geliyim haber ver![]()
Sevgiliminkini yollamamYolla, merak ettimCosplay insanları genelde güzel insanlar oldukları içün
Değil galiba yahu, parkur markur dediğine göre. Buralarda telef olur parkur yapsa.
Sevgiliminkini yollamamama cosplayci olan baya bayan arkadaşım var onları yollarım
![]()
tamam ama bir tanesi var onda kudurma ihtimalin var işte.Sevgilini mi diyordun . Diğer arkadaşlarını yolla tabi, sapık mıyım ben ._.
tamam ama bir tanesi var onda kudurma ihtimalin var işte.
Twerk videosu var bende bununYok oğlum ben o kadar idaresiz değilim merak etme![]()
Doğru ama ben cesaretliyim demekSen bunu yap, Yoldan geçerken amcalar seni iblis diye kovalarlar. Türkiye yani. Olurmu olur.
Doğru ama ben cesaretliyim demek![]()