MinecraftModları
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu sürüm ile çok şey değişti.
1. Kılıç vurma gücü.
Yeni sistem sayesinde kılıç vurma gücü değiştirildi. Örneğin 3 saniyede 5 basarsak 1,5 vururken. 3 saniyede 1 basarsak 7,5 vuracak. Aynı zamanda bunu gösteren envanterin yanında bir işaret de mevcut. (Vuruş güçlerini öylesine söyledim matematiksel bir hesaplama yok.)
2. Yeni komut blokları!!!
Animasyonlu görünüm. Yeni renkler;
Turkuaz, Turuncu (Orijinal) ve Mor!
@e: Tüm varlıklar.
Önceki çıkışa Impulse (Dürtü, İtme), Chain (Zincir, Dizi) ve Repeat (Tekrar) tuşları eklendi.
Impulse: Turuncu
Chain: Turkuaz
Repeat: Mor
Renklerin Özellikleri;
Turuncu: Bir kere tekrar eder.
Turkuaz: Örnek Anlatımı;
1 turuncu komut bloğu koyun ve içine rastgele bir şey yazın. Diğer turkuazları ise turuncunun devamı olacak şekilde ve üstündeki ok işaretleri uygun gelecek şekilde yerleştirin. Turkuaz olanlara da rastgele bir şey yazın. Daha sonra turkuaz olanların yanlarına örneğin kızıltaş meşalesini yerleştirin. Turuncu olanın yanına 1 tuş veya şalter koyun. Ve çalıştırdığınızda turuncuya bağlı olan tüm turkuaz komut blokları da çalışacaktır.
Örnek;
Turuncu: A
Turkuaz: B
Turkuaz: C
Turuncuyu çalıştırınca çıkan yazı;
(Alt alta)
A
B
C
Mor: Sonsuza kadar tekrar eder!
3. Yeni bir ayar ''Attack Indicator'' (Saldırı Göstergesi)
Crosshair ve HotBar şeklinde.
Crosshair: Ekranın ortasında bulunan + işaretinin tam altına şeffaf bir hançer işareti eklenir. (Maviye yakın renkte)
HotBar: Envanterin yanına renkli bir hançer simgesi eklenir.
Balta gibi aletlerde daha yavaş dolar.
4. Haritayı kesme.
Haritanın görüntüsüyle artık oynayabiliyoruz. Üretim masasına bir makas ile yan yana koyarak. Örneğin görüntüyü kırpıyoruz.
5. Zombinin kollarına yeni bir animasyon eklendi.
NOTLAR;
1. Resimleri yarın eklemeye çalışırım.
2. Şu turkuaz kelimesini yanlış yazıyorum galiba ya
3. Bir teşekkürü çok görmeyin şu an bu Türkiye'de ki ilk 15w34a konularından. Belkide konusu. Çevirisi ve anlatımı için çok uğraştım.
1. Kılıç vurma gücü.
Yeni sistem sayesinde kılıç vurma gücü değiştirildi. Örneğin 3 saniyede 5 basarsak 1,5 vururken. 3 saniyede 1 basarsak 7,5 vuracak. Aynı zamanda bunu gösteren envanterin yanında bir işaret de mevcut. (Vuruş güçlerini öylesine söyledim matematiksel bir hesaplama yok.)
2. Yeni komut blokları!!!
Animasyonlu görünüm. Yeni renkler;
Turkuaz, Turuncu (Orijinal) ve Mor!
@e: Tüm varlıklar.
Önceki çıkışa Impulse (Dürtü, İtme), Chain (Zincir, Dizi) ve Repeat (Tekrar) tuşları eklendi.
Impulse: Turuncu
Chain: Turkuaz
Repeat: Mor
Renklerin Özellikleri;
Turuncu: Bir kere tekrar eder.
Turkuaz: Örnek Anlatımı;
1 turuncu komut bloğu koyun ve içine rastgele bir şey yazın. Diğer turkuazları ise turuncunun devamı olacak şekilde ve üstündeki ok işaretleri uygun gelecek şekilde yerleştirin. Turkuaz olanlara da rastgele bir şey yazın. Daha sonra turkuaz olanların yanlarına örneğin kızıltaş meşalesini yerleştirin. Turuncu olanın yanına 1 tuş veya şalter koyun. Ve çalıştırdığınızda turuncuya bağlı olan tüm turkuaz komut blokları da çalışacaktır.
Örnek;
Turuncu: A
Turkuaz: B
Turkuaz: C
Turuncuyu çalıştırınca çıkan yazı;
(Alt alta)
A
B
C
Mor: Sonsuza kadar tekrar eder!
3. Yeni bir ayar ''Attack Indicator'' (Saldırı Göstergesi)
Crosshair ve HotBar şeklinde.
Crosshair: Ekranın ortasında bulunan + işaretinin tam altına şeffaf bir hançer işareti eklenir. (Maviye yakın renkte)
HotBar: Envanterin yanına renkli bir hançer simgesi eklenir.
Balta gibi aletlerde daha yavaş dolar.
4. Haritayı kesme.
Haritanın görüntüsüyle artık oynayabiliyoruz. Üretim masasına bir makas ile yan yana koyarak. Örneğin görüntüyü kırpıyoruz.
5. Zombinin kollarına yeni bir animasyon eklendi.
NOTLAR;
1. Resimleri yarın eklemeye çalışırım.
2. Şu turkuaz kelimesini yanlış yazıyorum galiba ya
3. Bir teşekkürü çok görmeyin şu an bu Türkiye'de ki ilk 15w34a konularından. Belkide konusu. Çevirisi ve anlatımı için çok uğraştım.