MoonPlugin[V0.2] - Skript Eklentisinin Türkçe ve Kolaylaştırılmış Hali!

Güzel mi? (Birden çok seçim yapabilirsiniz)

• Kullanılan toplam oy
    34

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
bunu eklemezsen Skript'den farkı olmaz gene lag olur :(
Bugün havuz yoktu çarşamba sanıyorum bugünü :(
Şimdi denicem kodu .s[DOUBLEPOST=1439912264,1439909798][/DOUBLEPOST]
bunu eklemezsen Skript'den farkı olmaz gene lag olur :(
Şöyle bir şey yaptım ancak yanlış yaptığımdan eminim.
(Gelen hataları mausu hatanın üstüne getirip çözüme bastım otomatik bunları yazdı.)
Kod:
    public void onEnable() {
        if(getConfig().contains("script.sunucu.kisi.girdiginde.mesajGonder.olayiGerceklestirene")){

Bukkit.getServer().getPluginManager().registerEvents(new PlayerJoinEvent(null, Kodlayan), this);

}
[DOUBLEPOST=1439914465][/DOUBLEPOST]
Bugün havuz yoktu çarşamba sanıyorum bugünü :(
Şimdi denicem kodu .s[DOUBLEPOST=1439912264,1439909798][/DOUBLEPOST]
Şöyle bir şey yaptım ancak yanlış yaptığımdan eminim.
(Gelen hataları mausu hatanın üstüne getirip çözüme bastım otomatik bunları yazdı.)
Kod:
    public void onEnable() {
        if(getConfig().contains("script.sunucu.kisi.girdiginde.mesajGonder.olayiGerceklestirene")){

Bukkit.getServer().getPluginManager().registerEvents(new PlayerJoinEvent(null, Kodlayan), this);

}
Olayı çözemedim multiple class sistemi kullanıcam umarım bu sistemi yapabilirim :(

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Yeni class sistemini 1:30 saat araştırma sonucunda buldum ve belki bunu görürler diye paylaşıyorum.

Yeni class açılır.
Yeni class kodları:
Kod:
public class ClassİsmiBuraya implements Listener {
    public void test(){
          Bukkit.getConsoleSender().sendMessage("yeni class başarılı çalışıyor!");

}
}

Main class kodları:
Kod:
ClassİsmiBuraya  ClassİsmiBurayaObject = new ClassİsmiBuraya();
ClassİsmiBurayaObject.test();

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
loop özelliği için başka bir sistem kullanmayı düşünüyorum ._. Daha az lag ancak dosya sistemli olabilir belki
(özet geç: istediğiniz kadar loop-players kullanabilirsiniz.)

Java bilenlerin dilinden:

Multi class özelliğini 3 saat arama sonucunda çözmüş bulunmaktayım şu an tüm plugini buna ayarlayacağım birkaç gün sonucunda çohzel bir plugin olacak ayrıca bu multi class özelliği lag oluşturmuyor.

Java bilmeyenlerin dilinden:
skritpde oluşan lag bu pluginde oluşmayacaktır.

(diyen kişilere göre yazılmıştır, lag olmayacağı kesin değildir.)[DOUBLEPOST=1440017159,1440012851][/DOUBLEPOST]Yeni özellik: %oyuncu% , halen test aşamasındadır. Daha yeni kodladım hata vermedi ancak denemedim.

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Helal kaşim <3[DOUBLEPOST=1440017595,1440017495][/DOUBLEPOST]CS:GO da az sıfır bir silah veriyim sana gel :p gayet başarılı ödülünde bu olsun :D tabi sende CS:GO varsa[DOUBLEPOST=1440017645][/DOUBLEPOST]
loop özelliği için başka bir sistem kullanmayı düşünüyorum ._. Daha az lag ancak dosya sistemli olabilir belki
(özet geç: istediğiniz kadar loop-players kullanabilirsiniz.)

Java bilenlerin dilinden:

Multi class özelliğini 3 saat arama sonucunda çözmüş bulunmaktayım şu an tüm plugini buna ayarlayacağım birkaç gün sonucunda çohzel bir plugin olacak ayrıca bu multi class özelliği lag oluşturmuyor.

Java bilmeyenlerin dilinden:
skritpde oluşan lag bu pluginde oluşmayacaktır.

(diyen kişilere göre yazılmıştır, lag olmayacağı kesin değildir.)[DOUBLEPOST=1440017159,1440012851][/DOUBLEPOST]Yeni özellik: %oyuncu% , halen test aşamasındadır. Daha yeni kodladım hata vermedi ancak denemedim.
Gerçekten güzel bir plugin olmuş kullanıcam bunu[DOUBLEPOST=1440017729][/DOUBLEPOST]İngilizce bilmiyen arkadaşlarımız için iyi olmuş.[DOUBLEPOST=1440017861][/DOUBLEPOST]Builderlar ile şöle bir plugin yapsan iyi olur builderların en nefret ettiği şeylerden biri yani HUB sunucularda blocklar ile yazı yazılır ya SurvıvalGames filan işte bunu otomatik yapan bir plugin yapmaya çalışsan tüm builderlar elini öper senin böle bir plugin vardı sanki...