Krumb069
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 1
if(configde playerjoin satırı varsa){O nasıl olacak? Maalesef daha acemiyim bilmiyorum nasıl yapacağımı![]()
Bukkit.getServer().getPluginManager().registerEvents(new PlayerJoin(), this);
if(configde playerjoin satırı varsa){O nasıl olacak? Maalesef daha acemiyim bilmiyorum nasıl yapacağımı![]()
Pek anlayamadımif(configde playerjoin satırı varsa){
Bukkit.getServer().getPluginManager().registerEvents(new PlayerJoin(), this);
bunu eklemezsen Skript'den farkı olmaz gene lag olurPek anlayamadım
Birazdan çıkacağım 2-3 saat sonra gelirim o zaman denerim yapamazsam daha düzgün anlatırsan eklerim![]()
Bugün havuz yoktu çarşamba sanıyorum bugünübunu eklemezsen Skript'den farkı olmaz gene lag olur![]()
Şöyle bir şey yaptım ancak yanlış yaptığımdan eminim.bunu eklemezsen Skript'den farkı olmaz gene lag olur![]()
public void onEnable() {
if(getConfig().contains("script.sunucu.kisi.girdiginde.mesajGonder.olayiGerceklestirene")){
Bukkit.getServer().getPluginManager().registerEvents(new PlayerJoinEvent(null, Kodlayan), this);
}
Olayı çözemedim multiple class sistemi kullanıcam umarım bu sistemi yapabilirimBugün havuz yoktu çarşamba sanıyorum bugünü
Şimdi denicem kodu .s[DOUBLEPOST=1439912264,1439909798][/DOUBLEPOST]
Şöyle bir şey yaptım ancak yanlış yaptığımdan eminim.
(Gelen hataları mausu hatanın üstüne getirip çözüme bastım otomatik bunları yazdı.)
Kod:public void onEnable() { if(getConfig().contains("script.sunucu.kisi.girdiginde.mesajGonder.olayiGerceklestirene")){ Bukkit.getServer().getPluginManager().registerEvents(new PlayerJoinEvent(null, Kodlayan), this); }
Bana çava öğret api bana çava öğretSana yok
Sadece 2 kişiye özel öğretirim, onlar da arkadaşım ile @InnocentBunny[DOUBLEPOST=1439819910,1439818561][/DOUBLEPOST]Java bilen yardım ederse sevinirim bir yerde takıldım
Konu linki: https://forum.gamer.com.tr/konu/bir-plugini-nasil-kapatabilirim.290576/
Sen biliyorsun zaten .sBana çava öğret api bana çava öğret
O bana öğret demek istedi.Sen biliyorsun zaten .s
*olayı anlayamadı*O bana öğret demek istedi.
Yha ben ne java ne api yhalvarırım api sen öğret ben suçsuz davşana öğretirim apiSen biliyorsun zaten .s
Güvenemiyorum yani Mayıngıraft Oyuncusunu bilmem :hmm:Yha ben ne java ne api yhalvarırım api sen öğret ben suçsuz davşana öğretirim api
![]()
Yha mayıngıraft ne ben ne yhaGüvenemiyorum yani Mayıngıraft Oyuncusunu bilmem :hmm:
public class ClassİsmiBuraya implements Listener {
public void test(){
Bukkit.getConsoleSender().sendMessage("yeni class başarılı çalışıyor!");
}
}
ClassİsmiBuraya ClassİsmiBurayaObject = new ClassİsmiBuraya();
ClassİsmiBurayaObject.test();
Gerçekten güzel bir plugin olmuş kullanıcam bunu[DOUBLEPOST=1440017729][/DOUBLEPOST]İngilizce bilmiyen arkadaşlarımız için iyi olmuş.[DOUBLEPOST=1440017861][/DOUBLEPOST]Builderlar ile şöle bir plugin yapsan iyi olur builderların en nefret ettiği şeylerden biri yani HUB sunucularda blocklar ile yazı yazılır ya SurvıvalGames filan işte bunu otomatik yapan bir plugin yapmaya çalışsan tüm builderlar elini öper senin böle bir plugin vardı sanki...loop özelliği için başka bir sistem kullanmayı düşünüyorum ._. Daha az lag ancak dosya sistemli olabilir belki
(özet geç: istediğiniz kadar loop-players kullanabilirsiniz.)
Java bilenlerin dilinden:
Multi class özelliğini 3 saat arama sonucunda çözmüş bulunmaktayım şu an tüm plugini buna ayarlayacağım birkaç gün sonucunda çohzel bir plugin olacak ayrıca bu multi class özelliği lag oluşturmuyor.
Java bilmeyenlerin dilinden:
skritpde oluşan lag bu pluginde oluşmayacaktır.
(diyen kişilere göre yazılmıştır, lag olmayacağı kesin değildir.)[DOUBLEPOST=1440017159,1440012851][/DOUBLEPOST]Yeni özellik: %oyuncu% , halen test aşamasındadır. Daha yeni kodladım hata vermedi ancak denemedim.