MoonPlugin[V0.2] - Skript Eklentisinin Türkçe ve Kolaylaştırılmış Hali!

Güzel mi? (Birden çok seçim yapabilirsiniz)

• Kullanılan toplam oy
    34

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Helal kaşim <3[DOUBLEPOST=1440017595,1440017495][/DOUBLEPOST]CS:GO da az sıfır bir silah veriyim sana gel :p gayet başarılı ödülünde bu olsun :D tabi sende CS:GO varsa[DOUBLEPOST=1440017645][/DOUBLEPOST]
Gerçekten güzel bir plugin olmuş kullanıcam bunu[DOUBLEPOST=1440017729][/DOUBLEPOST]İngilizce bilmiyen arkadaşlarımız için iyi olmuş.[DOUBLEPOST=1440017861][/DOUBLEPOST]Builderlar ile şöle bir plugin yapsan iyi olur builderların en nefret ettiği şeylerden biri yani HUB sunucularda blocklar ile yazı yazılır ya SurvıvalGames filan işte bunu otomatik yapan bir plugin yapmaya çalışsan tüm builderlar elini öper senin böle bir plugin vardı sanki...
Cs:go yok bende .s
Pluginin şuanki versiyonu kullanıma hazır değil lag pek yapmaz ancak özellik yok doğru düzgün.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Deneme amaçlı kullanıcam didim bende :(
Anlamıştım zaten de yine de söyledim .s.s[DOUBLEPOST=1440052458,1440050207][/DOUBLEPOST]Sabah haberleri:
%player% özelliği plugine eklendi. şu an %oyuncu% yerine (oyuncu) kul... bi dk.. Tamam halledildi artık (oyuncu) yerine %oyuncu% kullanabilirsiniz.
(Yeni versiyon konuya eklenmemiştir.)[DOUBLEPOST=1440058826][/DOUBLEPOST]Plugin haberleri v0.23:
konsolKomutuCalistir kodu eklendi.[DOUBLEPOST=1440059429][/DOUBLEPOST]Plugin habeleri v0.24:
kisiKomutuCalistir kodu eklendi.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Anlamıştım zaten de yine de söyledim .s.s[DOUBLEPOST=1440052458,1440050207][/DOUBLEPOST]Sabah haberleri:
%player% özelliği plugine eklendi. şu an %oyuncu% yerine (oyuncu) kul... bi dk.. Tamam halledildi artık (oyuncu) yerine %oyuncu% kullanabilirsiniz.
(Yeni versiyon konuya eklenmemiştir.)[DOUBLEPOST=1440058826][/DOUBLEPOST]Plugin haberleri v0.23:
konsolKomutuCalistir kodu eklendi.[DOUBLEPOST=1440059429][/DOUBLEPOST]Plugin habeleri v0.24:
kisiKomutuCalistir kodu eklendi.
Ne büyüttün %oyuncu% da oyuncu benim yapmam 2 saniyemi almadı :(
string.replaceall("%oyuncu%", p.getName());
:(

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Ne büyüttün %oyuncu% da oyuncu benim yapmam 2 saniyemi almadı :(
string.replaceall("%oyuncu%", p.getName());
:(
Bunu bulana kadar kaç kod denedim sen biliyor musun :(
1 satır yerine yaklaşık 13 satır kod yazıyordum bunun için :([DOUBLEPOST=1440074451,1440072590][/DOUBLEPOST]Plugin haberleri v0.26:
Yazı renkleri eklendi. (komutlar dahil) edit: <mavi> gibi renk kodları eklendi.
Birden çok mesaj gönderme özelliği eklendi. Örnek:
script.kisi.sagTikladiginda.kisi Komutu Calistir.mesaj1
script.kisi.sagTikladiginda.kisi Komutu Calistir.mesaj2
(sonsuza kadar gitmektedir.)[DOUBLEPOST=1440146000][/DOUBLEPOST]
MoonPlugin plugin geliştirmesi iptal edildi.
Sebep: Bir yerde takıldım ve daha fazla ilerlenmiyor.

Son düzenleme:

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu bulana kadar kaç kod denedim sen biliyor musun :(
1 satır yerine yaklaşık 13 satır kod yazıyordum bunun için :([DOUBLEPOST=1440074451,1440072590][/DOUBLEPOST]Plugin haberleri v0.26:
Yazı renkleri eklendi. (komutlar dahil) edit: <mavi> gibi renk kodları eklendi.
Birden çok mesaj gönderme özelliği eklendi. Örnek:
script.kisi.sagTikladiginda.kisi Komutu Calistir.mesaj1
script.kisi.sagTikladiginda.kisi Komutu Calistir.mesaj2
(sonsuza kadar gitmektedir.)[DOUBLEPOST=1440146000][/DOUBLEPOST]
MoonPlugin plugin geliştirmesi iptal edildi.
Sebep: Bir yerde takıldım ve daha fazla ilerlenmiyor.
MoonPlugin i kendi başına bir plugin Yapmak yerine Skriptin bir eklentisi yapmaya nedersin?

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence biraz veri yapılarını öğrenin. Veri yapıları bilgisayarda yazılım geliştirecek herkesin çok iyi bilmesi gereken bir konu.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Biraz açıklayabilir misin, bunun ne olduğunu anlamadım.[DOUBLEPOST=1440163937,1440163915][/DOUBLEPOST]
Öyle daha zor olacaktır.
İşaretçiler ve hafıza yönetimi, Öz yineleme, Yığın, Kuyruk gibi konular veri yapılarına giriyor ve çok önemli konulardır. Dediğim gibi bırak bilgisayar mühendisleri için önemli olmayı, Bilgisayar üzerinde yazılım geliştirecek herkes için en önemli konulardan bir tanesi.